Amsterdamā sāksies režisora Hermaņa izrāžu skate

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Teātrī «Stadsschouwburg Amsterdam» no šodienas līdz 6.aprīlim notiks izrāžu skate «Brandstichter 2013: Alvis Hermanis», aģentūru LETA informēja Jaunā Rīgas teātra reklāmas un sabiedrisko attiecību speciāliste Dagnija Grīnfelde.

Izrāžu skatē ar iestudējumiem viesosies Jaunais Rīgas teātris, «Burgtheater Wien», «Schaubühne Berlin» un «Münchner Kammerspiele».

Programmā iekļautas Jaunā Rīgas teātra izrādes «Klusuma skaņas» un «Garā dzīve», «Burgtheater Wien» izrāde «Tēvi», «Schaubühne Berlin» iestudējums «Vasarnieki» un «Münchner Kammerspiele» izrāde «Vasa».

Amsterdamā Jaunais Rīgas teātris viesosies pirmo reizi. Izrāde «Klusuma skaņas» tiks demonstrēta 7.martā un 8.martā, bet «Garā dzīve» skatītājiem Amsterdamā tiks izrādīta 25.martā un 26.martā.

Izrāžu skati papildinās arī vairāki ārpusprogrammas pasākumi, tostarp tikšanās ar Alvi Hermani skates atklāšanas vakarā, 1976.gadā tapušās režisora Petera Šteina filmas «Vasarnieki» seanss, kā arī notiks «Klusais disko» pēc «Klusuma skaņu» izrādēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu