Harijs Stails saņēmis atvainošanos no fanes (21)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dzīvesstila portāls «Sejas» jau vēstīja, ka grupas «One Direction» dalībnieks Harijs Stails nesen saskārās ar neveiklu situāciju Glāzgovas koncerta laikā, kad fane meta kedu uz skatuves, trāpot pa dziedātāja kājstarpi. Meitene publicējusi ziņu, ka ļoti nožēlo izdarīto.

14 gadus vecā Džeida Andersone nožēlo savu rīcību, jo nemaz neesot gribējusi traumēt Hariju Stailu. Pēc notikušā Džeida publicēja ziņu sociālā tīkla «Twitter» kontā: «Šodien metu kedu uz skatuves un trāpīju pa Harija vīrišķīgo mantību. Pēc tam apsardze mani izveda no zāles un atdeva kedu.»

Vēlāk meitene varējusi atgriezties koncertā. Pēc Džeidas sacītā, apsardze viņu ielaidusi atpakaļ, jo Harijs personīgi to palūdzis.

Grupas «One Direction» fane vēlreiz vērsās pie elka interneta sociālajā tīklā, rakstot: «Harij, es esmu tā, kas iemeta tev ar kedu. Es negribēju tev nodarīt sāpes. Man ļoti žēl.»

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu