"Grammy" uzstāsies Džegers un Dilans (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Grammy" balvu pasniegšanas ceremonijā, kas šodien (13.02.) norisināsies Losandželosā, pirmo reizi uzstāsies arī britu rokgrupas "The Rolling Stones" līderis Miks Džegers un amerikāņu mūzikas leģenda Bobs Dilans

Bobs Dilans uzstāsies kopā ar folkroka grupām "The Avett Brothers" un "Mumford & Sons". Hita "Blowin' In The Wind" izpildītājs pievienosies abām grupām, spēlējot akustisko ģitāru. Tā būs jau piektā reize, kad slavenais mūziķis uzstājas šajā ceremonijā.

Miks Džegers pirmo reizi uzstāsies "Grammy" balvu pasniegšanas ceremonijā

Britu rokgrupas "The Rolling Stones" līderis Miks Džegers pirmo reizi savas karjeras laikā uzstāsies "Grammy" balvu pasniegšanas ceremonijā Losandželosā.

67 gadus vecais mūziķis uzstāsies īpašā koncertā, kas katru gadu tiek rīkots, lai izrādītu cieņu pēdējā laikā aizsaulē aizgājušiem mūzikas industrijas pārstāvjiem. Viņš uzstāsies kopā ar soulmūzikas dziedātāju Rafaelu Sādiku un viņa grupu, lai godinātu gospeļu un blūza dziedātāju Solomonu Bērku, kurš nomira pagājušā gada oktobrī, ceturtdien pavēstīja ceremonijas organizētāji.

Šā gada balvu pasniegšanas ceremonijā uzstāsies arī amerikāņu reperis Eminems, skandalozā popdīva Lēdja Gāga (Lady Gaga), kanādiešu rokgrupa "Arcade Fire", ASV kantrimūzikas zvaigzne Miranda Lamberta, amerikāņu dziedātājs Sīlo Grīns (Cee Lo Green), popzvaigzne Keitija Perija un kanādiešu tīņu zvaigzne Džastins Bībers.

Miks Džegers un Kīts Rīčards
Miks Džegers un Kīts Rīčards Foto: AFP/LETA

Džegers uz "Grammy" balvu pasniegšanas ceremoniju ieradās arī 1986.gadā, kad "The Rolling Stones" saņēma balvu par mūža ieguldījumu mūzikā.

Latviešu diriģents izvirzīts divām "Grammy" balvām

"Grammy" balvu pasniegšanas ceremonija norisināsies 13.februārī un ASV tiks translēta televīzijas kanālā CBS. Arī latviešu diriģents Mariss Jansons, kurš kopš 2004.gada ir Amsterdamas karaliskā "Concertgebouw" orķestra virsdiriģents, izvirzīts divām "Grammy" balvām. 

Jansons nominēts divās kategorijās - "Labākais klasikas albums" un "Labākā orķestra uzstāšanās".

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu