«Green Day» līderis cīnās ar alkoholismu un recepšu medikamentiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu pankroka grupas «Green Day» līderis Billijs Džo Ārmstrongs (Billie Joe Armstrong) atklājis, ka pagājušogad rehabilitācijas klīnikā ārstējies no alkoholisma un atkarības no recepšu medikamentiem.

«Es nevarēju paredzēt, kur nonākšu vakara noslēgumā,» mūzikas žurnālam «Rolling Stone» sacīja 41 gadu vecais mūziķis. «Es mēdzu pamosties uz dīvāna pilnīgi svešās mājās un neatcerēties, kā tur nokļuvu.»

Oktobrī pēc Ārmstronga iestāšanās klīnikā grupai nācās atcelt vai uz laiku atlikt visus rudenī paredzētos koncertus.

«Green Day» solists atklāja, ka pēc dusmu izvirduma uz «IHeartRadio» mūzikas festivāla skatuves viņš esot nolēmis vērsties pēc palīdzības. Kad grupai lika ātrāk pabeigt koncertu, dziedātājs sadauzīja ģitāru un rupji nolamājās. «Es ļoti maz no tā atceros,» atzina Ārmstrongs.

«Nākamajā dienā pamodos un jautāju sievai Adrianai, cik slikti tas bija,» viņš atceras. «Viņa teica: «Slikti.» Kad piezvanīju savam menedžerim, viņš lika atlidot atpakaļ uz Oklendu un nekavējoties iestāties rehabilitācijas klīnikā.»

Decembrī «Green Day» paziņoja, ka martā atsākšot nepabeigto koncertturneju, un Ārmstrongs pateicās faniem par atbalstu.

«Green Day» tika dibināta 1987.gadā Kalifornijā. Kopš tā laika pārdoti aptuveni 70 miljoni grupas albumu, un «Green Day» apbalvota ar piecām «Grammy» balvām. Tās pazīstamāko hitu vidū ir dziesmas «American Idiot», «Boulevard of Broken Dreams» un «Basket Case».

«Green Day» 25.jūnijā uzstāsies Tallinas Dziesmu svētku estrādē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu