«Prāta Vētra» klubā svin triumfu mūzikas Gada balvas ceremonijā (15)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

Naktī no 26. uz 27. februāri, pēc 2012. gada mūzikas Gada balvas ceremonijas Latvijas mūziķi devās uz Vecrīgas klubu «Just», kurā mūziķi neoficiālā gaisotnē atzīmēja nozīmīgo pasākumu mūzikas industrijā, izklaidējās un klausījās Martas Ritovas skanīgo priekšnesumu. Starp ballētājiem bija sastopami arī dalībnieki no grupas «Prāta Vētra», kura plūca uzvaras laurus pasākumā, iegūstot balvas trīs nominācijās.

Neilgi pēc 26. februāra Gada balvas ceremonijas Latvijas Nacionālajā teātrī, kā arī pusnakts iestāšanās, mūziķi devās uz Vecrīgas klubu «Just». Jāpiebilst, ka vairums mūziķu bija noguruši un izsalkuši ilgās ceremonijas un satraucošā pasākuma dēļ, tādēļ nekautrējās mesties pie ēdieniem, dzērieniem un atvilkt elpu.

Uz ballīti bija ieradušies arī ceremonijas laureātu grupas «Prāta Vētra» dalībnieki - taustiņinstrumentālists Māris Mihelsons un ģitārists Jānis Jubalts. Abi mūziķi līdzi bija paņēmuši savas otrās pusītes,

Mihelsons cieši turējās blakus sievai Santai Bindemanei-Mihelsonei, kuru apprecēja pagājušā gada jūlijā, savukārt Jānis Jubalts izklaidējās ar sievu Daci.

Māris ar Jāni līksmoja, uzsaucot tostus, pateicās sveicējiem un saskandināja glāzes ar producentu Guntaru Raču.

"Prāta Vētras" puiši saskandināja arī ar producentu Guntaru Raču
"Prāta Vētras" puiši saskandināja arī ar producentu Guntaru Raču Foto: Edgars Kalmēns

Neoficiālajā pasākumā uzstājās arī bijusī TV šova «Okartes skatuve» dalībniece, viena no Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases finālistēm Marta Ritova. Marta, ziedu raksta kleitā, sēdās pie klavierēm, lai priecētu kolēģus ar populāro skaņdarbu «Ar tevi», kā arī Eirovīzijas nacionālās atlases fināla dziesmu «I am who I am».

Marta Ritova iepriecināja apmeklētājus ar muzikālu priekšnesumu
Marta Ritova iepriecināja apmeklētājus ar muzikālu priekšnesumu Foto: Edgars Kalmēns

Uz ballīti bija ieradušies arī tādi mūziķi kā Ints Teterovskis, Rolands Ūdris ar mīļoto Ilonu Balodi, jaunais dziedātājs Miks Dukurs un Jānis Stībelis, kurš ieguva balvu par labāko popmūzikas albumu «Summer city».

Lūk, grupas «Prāta Vētra» veikums, kurš saņēma Gada balvu par labāko dziesmu un videoklipu:

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu