Mūrniecei iesniegs reformētas "Alfas" plānu (12)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien plkst.12 iekšlietu ministre Linda Mūrniece (V) tiksies ar Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes priekšnieku Intu Ķuzi, kurš ministrei iesniegs rīcības plānu par speciālo uzdevumu bataljona "Alfa" turpmāko darbību, informēja Iekšlietu ministrijas preses pārstāve Gunta Skrebele.

Iet bojā policists

Apšaudē spēļu zālē Jēkabpilī 25.janvāra rītā gāja bojā policijas darbinieks Andris Znotiņš, divi policisti ievainoti, viens no tiem smagi. Atklājās, ka četri no uzbrucējiem ir bijuši policijas darbinieki - Leonīds Koņuhovs un Arvo Žagars darbojušies specvienības "Alfa" sastāvā, bet brāļi Pāvels un Deniss Hristoforidi savulaik strādājuši Tukuma policijā. Piektais ir civilpersona Staņislavs Babelis.

Laupīšanas laikā tika nogalināts policijas kapteinis Andris Znotiņš, kad policijas ekipāžas aizšķērsoja ceļu spēļu zāles aplaupītājiem.

Jēkabpils apšaudē vieglāk cietušie izrakstīti no slimnīcas

Divi Jēkabpils apšaudē vieglāk ievainotie kārtībsargi 4.februārī izrakstīti no Jēkabpils slimnīcas, pastāstīja slimnīcas valdes priekšsēdētājs Ivars Zvīdris.

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu