Gērgla triumfē pasaules čempionātā supergigantā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Elizabete Gērgla no Austrijas otrdien Garmišpartenkirhenē (Vācija) kļuva par pasaules čempioni (PČ) kalnu slēpošanas supergiganta sacensībās.

Austriešu sportiste distanci veica minūtē un 23,82 sekundēs, kas bija par 0,05 sekundēm ātrāk nekā otrajā vietā finišējušajai amerikānietei Džulijai Mankuso.

Ar bronzas medaļu nācās samierināties Pasaules kausa izcīņas līderei vācietei Marijai Rīšai, viņa uzvarētājai piekāpās 0,21 sekundi.

Tikmēr septīto rezultātu uzrādīja ASV zvaigzne Lindsija Vona, kas joprojām nav atguvusies pēc smadzeņu satricinājuma. Uzvarētājai viņa zaudēja 0,84 sekundes.

29 gadus vecā Gērgla karjeras laikā par pasaules čempioni kļuva pirmo reizi. Iepriekšējā čempionātā Francijā viņa izcīnīja bronzas medaļu superkombinācijā.

Pasaules čempionāts kalnu slēpošanā Vācijā risinās no 8. līdz 20. februārim. Kopumā tiks sadalīti 11 medaļu komplekti. Kā zināms, PČ notiek reizi divos gados.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu