Apbalvo Latvijas stilīgākos un modīgākos ļaudis (23)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Latvijas Nacionālās operas Jaunajā zālē norisinājās tradicionālā «Latvijas Stila un modes balvas 2012» apbalvošanas ceremonija, kurā tika pasniegtas balvas aizvadītā gada stilīgākajiem un modīgākajiem ļaudīm.

«Latvijas Stila un modes balvas 2012» apbalvošanas ceremoniju vadīja uzņēmēja, pasākumu organizatore Sindija Vilde-Spinga un mūziķis, arī modelis Markus Riva.

Aizvadītā gada stilīgākās un modernākās slavenības noteica profesionāla žūrija. Par stilīgāko aktieri tika atzīts Jaunā Rīgas teātra aktieris Ivars Krasts, bet no daiļā dzimuma pārstāvēm šajā nominācijā triumfēja Dailes teātra aktrise Dārta Daneviča, kura uz apbalvošanas ceremoniju ieradās viena no pēdējām, bet tūlīt pat pievērsa fotogrāfu uzmanību, jo bija ievērojusi ielūgumos norādīto dress code un tērpusies drosmīgā melnā kokteiļkleitā.

Stilīgākās dziedātājas titulu saņēma grupas «Triānas parks» soliste Agnese Rakovska, bet stilīgākais mūziķis aizvadītajā gadā bijis Markus Riva, savukārt stilīgākā mūziķu grupa - «The Sound Poets». Stilīgākās TV dīvas titulu ieguva Santa Bindemane-Mihelsone, bet par stilīgāko raidījuma vadītāju kļuva Renārs Zeltiņš.

Modes veikals ar interesantāko koncepciju, kas tika atvērts 2012. gadā, bijis «Decadence Lounge», bet gada debija modes jomā - zīmols «BeCarouselle» (dizainere Dace Krieviņa-Bahmane). Par pērnā gada modes mākslinieku kļuva Agnese Narņicka (zīmols «One Wolf»).

Balvu par ieguldījumu Latvijas modes industrijas attīstībā saņēma Bruno Birmanis, bet stilīgākais žurnāla vāks un labākās stila lapas pērn bijušas «L`Officiel Latvija».

Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu