Ekskluzīvā zeķu veikala īpašniece Inese laidusi pasaulē meitiņu (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Ekskluzīvā zeķu un apakšveļas zīmola «Amoralle» īpašniece Inese Krūmiņa pērnā gada nogalē kļuva par viesnīcas «Dome Hotel» īpašnieka Gundara Ozola sievu. Pēc kāzām Inese pieņēma vīra uzvārdu. Turklāt šā gada sākumā Ineses un Gundara ģimenē ir pieaugums, abi pirms nepilna mēneša kļuva par meitiņas vecākiem. Tiesa gan, pagaidām abi vecāki vēl lauza galvu, kādu vārdiņu likt pirmdzimtajai.

Dizainere Inese Ozola ar dzīvesbiedru Gundaru pēc meitiņas piedzimšanas plašākā sabiedrībā pirmo reizi izgāja, apmeklējot Latvijas Nacionālās operas Jaunajā zālē notiekošo «Latvijas Stila un modes balvas 2012» pasniegšanas ceremoniju.

Inese uz nozīmīgo modes un stila pasākumu bija tērpusies pašas radītā tērpā. Modes māksliniece pēc meitiņas piedzimšanas ātri atguvusi formu, to pierāda arī slaidais viduklis, ko dizainere izcēlusi ar greznu rožu jostu.

Dizainere Inese Ozola ar vīru, uzņēmēju Gundaru apmeklēja "Latvijas Stila un Modes balvas 2012" pasniegšanas ceremoniju
Dizainere Inese Ozola ar vīru, uzņēmēju Gundaru apmeklēja "Latvijas Stila un Modes balvas 2012" pasniegšanas ceremoniju Foto: Sejas.lv

Vaicājot, kā Gundars jūtas modīgā pasākumā, kur tik daudz stilīgu modes dāmu, viņš atzīst, ka jūtas gluži kā zivs ūdenī. «Man arī nav par ko uztraukties, ja ar mani kopā ir visskaistākā sieviete. Man jābūt modram attiecībā uz modi, jo ģimenes līnija to pieprasa. Apmēram reizi nedēļā mājās ir informatīvā pusstunda par jaunākajām tendencēm,» piebilst uzņēmējs, bet Inese nosaka, ka viņai ļoti patīkami no vīra dzirdēt šādus vārdus.

Pērnā decembra sākumā Inese un Gundars mija gredzenus. Un šā gada sākumā abi kļuva par meitiņas vecākiem. Mazulīte pasaulē nāca Rīgas pilsētas Dzemdību namā. Tiesa gan, pagaidām abu vecāki vēl nav pieņēmuši lēmumu, kādu vārdu dot meitiņai. «Vēl spriežam par to un izmatojam likuma noteikto mēnesi, kura laikā var dot bērniņam vārdu,» nosaka Gundars.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu