Spied LIKE un laimē ielūgumus uz Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vēl tikai līdz plkst.15:00 Tev ir iespēja ekskluzīvā kārtā tikt pie diviem ielūgumiem uz Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvas 2012 pasniegšanas ceramoniju un vērot to klātienē. Lai pretendētu uz diviem ielūgumiem, Tev tikai nepieciešams TVNET Facebook lapā nospiest «Like».

Tev ir jāizdara tikai divas lietas:

1) jāsāk sekot tvnet.lv lapai Facebook

2) jāaicina darīt to pašu savus draugus.

Spied LIKE šeit: TVNET Facebook lapa

Uzvarētāju paziņosim otrdien plkst.15.00

Apsveicam Inesi Veidemani! Inesei un vēl vienai personai šovakar būs ekskluzīva iespēja doties uz Mūzikas ierakstu Gada balvas apbalvošanas ceremoniju un no paša epicentra skatīt Latvijas mūzikas gada notikumus!

Kur dosies uzvarētājs?

Otrdien, 26.februārī, Latvijas Nacionālajā teātrī notiks Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvas apbalvošanas ceremonija. Visvairāk - trīs nominācijas šogad saņēmusi grupa «Prāta Vētra» un maestro Raimonds Pauls. Koncertu no plkst. 19:30 būs iespējams skatīties arī tiešraidē TVNET.

Godalgu sadali pavadīs iespaidīgs šovs Andra Freidenfelda vadībā. Uzstāsies Prāta Vētra, Aija Andrejeva, Auļi, Inokentijs Mārpls, Latvian Voices, Da Gamba un Lara Bellerose, MeloM, Astro’n’out un citi pazīstami mūziķi. Gaidāmi arī pirmatskaņojumi no Martas Ritovas, Elizabetes Balčus, Kārļa Būmeistera un The Matters, Bermudu divstūra, Igo u.c.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu