Jēkabpils apšaudē vieglāk cietušie izrakstīti no slimnīcas (15)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Divi Jēkabpils apšaudē vieglāk ievainotie kārtībsargi piektdien izrakstīti no Jēkabpils slimnīcas, aģentūrai BNS pastāstīja slimnīcas valdes priekšsēdētājs Ivars Zvīdris.

Abu cietušo - policista un spēļu zāles darbinieka - veselības stāvoklis ir apmierinošs, un viņi turpinās veseļoties mājās - Jēkabpilī un Rēzeknē. Abiem kārtībsargiem gan vēl kādu laiku būs nepieciešama rehabilitācija un uzreiz viņi vēl nevarēs atgriezties darbā, norādīja ārsts.

Smagāk cietušo policistu izrakstīs šonedēļ

Apšaudē smagāk cietušo policistu, kurš ārstējas Paula Stradiņa klīniskajā universitātes slimnīcā, plānots izrakstīt šonedēļ, un arī viņam būs jāturpina ārstēties rehabilitologu uzraudzībā, informēja slimnīcas pārstāve Ieva Stibe.

Savukārt abus vieglāk cietušos uzbrucējus, kuri pēc apšaudes tika pārvesti uz Rīgas slimnīcām, cietumā varētu nogādāt šīs nedēļas laikā.

Cietuma slimnīcā neuzņem vietu trūkuma dēļ

Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas (TOS) medicīnas direktors Ivars Ūpis prognozēja, ka plecā sašauto uzbrucēju varētu pārvest ceturtdien vai piektdien, kad būs noņemtas šuves. Cietuma slimnīcā viņu vietu trūkuma dēļ nevar uzņemt, tādēļ pagaidām viņš apsardzes uzraudzībā vēl turpina ārstēties TOS.

Arī Rīgas 2.slimnīcā ievietotais uzbrucējs ar šautu brūci kājā pagaidām vēl atrodas šajā ārstniecības iestādē, jo brūce regulāri jāpārsien. Visticamāk, jau šīs nedēļas laikā viņa stāvoklis būs uzlabojies tiktāl, ka viņu varēs pārvest uz cietumu, norādīja slimnīcas valdes priekšsēdētājs Jānis Petronis.

Jau vēstīts, ka uzbrucējs ar žokļa traumu 3.februārī tika ievietots cietuma slimnīcā, uz kurieni viņu pārveda no Zobārstniecības un sejas ķirurģijas centra.

Divi ievainoti policisti

Apšaudē spēļu zālē Jēkabpilī 25.janvāra rītā gāja bojā policijas darbinieks, divi policisti ievainoti, viens no tiem smagi. Atklājās, ka četri no uzbrucējiem ir bijuši policijas darbinieki - Leonīds Koņuhovs un Arvo Žagars darbojušies specvienības "Alfa" sastāvā, bet brāļi Pāvels un Deniss Hristoforidi savulaik strādājuši Tukuma policijā. Piektais ir civilpersona Staņislavs Babelis.

Laupīšanas laikā tika nogalināts policijas kapteinis Andris Znotiņš, kad policijas ekipāžas aizšķērsoja ceļu spēļu zāles aplaupītājiem.

Komentāri (15)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu