Jāgrs varētu atgriezties NHL (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Izdevīga piedāvājuma gadījumā atgriezties Nacionālajā hokeja līgā (NHL) nākamajā sezonā varētu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Omskas "Avangard'' līderis čehu uzbrucējs Jaromīrs Jāgrs.

''Vasarā es kļūšu par brīvo aģentu un tad lemšu par karjeras turpināšanu. Pagaidām es gribu koncentrēties spēlei "Avangard'' komandā. Atrodamies pirmajā vietā visā līgā, un mums ir labas iespējas veiksmīgi spēlēt izslēgšanas spēlēs, kas mani ļoti priecē,'' izdevumā ESPN citēts Jāgrs. 

"Ja man piedevās kontraktu klubs, kuram būs labas iespējas izcīnīt Stenlija kausu, vai komanda, kura izslēgšanas spēlēs varētu tikt vairākas kārtas uz priekšu, es rūpīgi padomāšu,'' par savām iespējām atgriezties Nacionālajā hokeja līgā spriež Jāgrs. 

''Es varētu palīdzēt NHL komandai, spēlējot otrajā vai trešajā maiņā. Jā, man ir 38 gadi, bet es savu vecumu nejūtu. Jūtos pat labāk nekā pēdējā sezonā, kad spēlēju NHL. KHL ir lielāki laukumi, kur vairāk jāslido, tāpēc esmu lieliskā formā,'' skaidro Čehijas hokeja leģenda.

"Avangard'' komanda ar 51 spēlē nopelnītiem 109 punktiem šobrīd ir labākā komanda KHL Austrumu konferencē, kā arī visā līgā.

Omskas klubs izcīnījis uzvaru pēdējās 15 spēlēs pēc kārtas.

Jāgrs piedalījies 47 regulārā čempionāta spēlēs, gūstot 18 vārtus, un atdevis 31 rezultatīvu piespēli. Ar savāktiem 49 punktiem viņš ir otrs rezultatīvākais spēlētājs komandā.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu