Valmieras teātris martā viesosies Jelgavā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Trešdien, 9. martā, Valmieras teātris ar divām režisora Vara Braslas izrādēm viesosies Jelgavas kultūras namā: plkst. 12.00 izrāde bērniem „Emīls un Berlīnes zēni”, bet plkst. 19.00 komēdija par jancīgiem latviešiem „Eldorado”. Biļetes uz abām izrādēm var iegādāties visās Biļešu paradīzes kasēs un internetā: www.bilesuparadize.lv.

Ēriha Kestnera visā pasaulē pazīstamā darba „Emīls un Berlīnes zēni” darbība risinās Berlīnē, kur sastopas puikas no atšķirīgiem sociālajiem slāņiem un ar dažādu dzīves pieredzi, bet tāpēc jau viņi nerisina nopietnas pieaugušo pasaules problēmas! Nebūt ne - Emīls no Neištates pilsētiņas, iebraucis Berlīnē un pa ceļam vilcienā apzagts, neuzdrīkstas meklēt policijas palīdzību, jo viņam ir savs „labo darbu” saraksts dzimtajā pilsētā. Tā vietā, lai nodarbinātu kārtības sargus, puika sapulcē ap sevi veselu detektīvu komandu, kas izseko un notver zagli un pat iekļūst preses slejās.

Lomās: Mārtiņš Meiers (pats Emīls Tišbeins), Māris Bezmers, Ivo Martinsons, Oskars Morozovs, Aigars Apinis, Januss Johansons, Ilze Lieckalniņa, Baiba Valante un citi.

Biļetes cena uz izrādi „Emīls un Berlīnes zēni” - Ls 2; 2,5 un 3.

Alvja Lapiņa komēdijā „Eldorado” divi uzņēmīgi veči turpat pie mājas ezermalā gatavi sameklēt mistisko laimes zemi Eldorado, kur ikviens ātri var tikt pie laimes un bagātības. Naudas kalšanas plānos viņi paredz gan audzēt visēdājas sliekas, gan gleznot skaistu sieviešu aktus. Ja tikai tie laikabiedri netraucētu!

Lomās: Dace Eversa, Tālivaldis Lasmanis, Januss Johansons, Baiba Valante, Aigars Vilims, Mārtiņš Meiers un Terēze Lasmane.

Biļetes cena: Ls 3; 4 un 5.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu