Ronijs Vuds dosies uz randiņu ar Skārletu Johansoni (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Slavenās rokmūzikas grupas «The Rolling Stones» basģitārists un ģitārists Ronijs Vuds (65) labdarības akcijā laimējis randiņu ar aktrisi Skārletu Johansoni (28).

Ronijs Vuds, kurš nesen stājās oficiālā laulībā ar Salliju Hamfrisu, ka tuvākajā laikā dosies uz tikšanos ar aktrisi Skārletu Johansoni, tomēr vēl nav skaidri zināms, kad notiks randiņš, jo Johansonei šobrīd ir ļoti saspringts darba grafiks filmēšanās dēļ.

Ronijs Vuds ar sievu Salliju Hamfrisu
Ronijs Vuds ar sievu Salliju Hamfrisu Foto: SCANPIX SWEDEN

Ronijs pagājušajā trešdienā ieradās kādā vidusskolā, kurā norisinājās labdarības izsole, jo skolas sponsors Deivids Ross bija laimējis mācību stundu ģitārspēlē pie Ronija Vuda – tādā pašā veidā, kā Vuds izcīnīja tikšanos ar Skārletu Johansoni.

Par uzvaru izsolē Vuds teic: «Es laimēju tikšanos ar Skārletu Johansoni, bet tā vēl nav realizēta, jo viņa ir ļoti aizņemta ar filmēšanos.»

Vidusskolā Ronijs stāstīja skolēniem par savu dzīvi un deva pamācības ģitārspēlē. Ronijs atzina, ka daudz labprātāk atrodas tur, nevis balvu pasniegšanas ceremonijā «Brits».

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu