Aktrise Zane Aļļēna sajūsmā par «PeR» puišiem (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Latviešu aktrise Zane Aļļēna pagājušās nedēļas nogalē draugu kompānijā devās uz Ventspili, lai pirmo reizi dzīvē klātienē vērotu Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases finālu, kā arī atbalstītu savas kursabiedrenes, šā gada Eirovīzijas vadītājas Antu Aizupi un Madaru Botmani. Turklāt Zane arī ir sajūsmā, ka šajā dziesmu konkursā uzvarēja tieši grupas «PeR» puiši.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Zane Aļļēna atminas, kā vēl laikā, kad studējusi Latvijas Kultūras akadēmijā aktieros, kopā ar kursabiedrenēm Antu Aizupi un Madaru Botmani Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālo atlasi vērojušas pie TV ekrāniem. Taču šoreiz Zanei gadījušās brīvas dienas un draugi aicinājuši beidzot klātienē noskatīties Latvijas mūzikas dzīves nozīmīgo notikumu, tādēļ arī aktrise piekritusi doties ceļā uz Ventspili. «Man bija interesanti pavērot, kā manām kursabiedrēm un skatuves kolēģēm, ar kurām esmu pazīstama jau sešus gadus, veicas, vadot Eirovīziju. Lai arī viedokļi ir dažādi, Anta un Madara lieliski novadīja šo pasākumu, kā arī viņām izdevās pašmāju Eirovīzijas konkursam mainīt ierasto formātu,» teic aktrise.

Aktrise Zane Aļļēna Ventspilī apmeklēja arī Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases noslēguma ballīti
Aktrise Zane Aļļēna Ventspilī apmeklēja arī Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases noslēguma ballīti Foto: Santa Sergejeva

Viņa arī atklāj: lai arī draugu kompānija palīdzēja veidot superfinālistes Martas Ritovas muzikālo priekšnesumu, viņa ir sajūsmā, ka uzvarējusi puišu grupa «PeR». «Protams, līdz starptautiskajam konkursam puišiem vēl daudz darāmā un daudz kas jāpieslīpē savā priekšnesumā,» viņa piebilst. Turklāt aktrisei netīk, ka komentāri ir negatīvi un cilvēki cenšas nopelt skatuves māksliniekus. «No malas jau liekas, ka viss ir ļoti viegli, bet tā nebūt nav. Skatuves māksliniekam ir jābūt lielam talantam un spēkam, lai sakomponētu dziesmu un to atrādītu auditorijai,» atzīst aktrise.

Zane smejas, ka Ventspilī bijusi draugu kompānijā un ne par kādām sirdslietām vai jaunām attiecībām nevar būt ne runas. «Esmu no attiecībām brīva, un man ļoti nepatīk, ja apmeklēju kādu pasākumu ar kolēģiem un tūlīt nepamatoti tiekam salikti kopā kā pāris,» nosaka Zane.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu