Rīgas «Dinamo» šodien sāks cīņu par Cerības kausu (60)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Rīgas «Dinamo» komanda šovakar «Arēnā Rīga» aizvadīs pirmo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kvalifikācijas maču par Cerības kausu, tiekoties ar Ņižņijnovgorodas «Torpedo» vienību. Spēle sāksies plkst. 19.30, un to tiešraidē varēs skatīties kanālā TV6. Divas divas dienas vēlāk abas komandas tiksies atkārtoti.

1/4 finālā pret Minskas «Dinamo»

Nākamajā kārtā iekļūs vienības, kas uzvaru izcīnīs divu spēļu summā.

Šosezon «Dinamo» un «Torpedo» palika ārpus «play-off» dalībnieku pulka, tādēļ vienības ir spiestas spēlēt KHL Cerības kausa kvalifikācijas kārtā.

Šā pāra spēcīgākā komanda spēkosies ar Oskara Bārtuļa pārstāvēto Ukrainas vienību Doņeckas «Donbass», kas jau garantējusi sev vietu Cerības kausa ceturtdaļfinālā.

Bilance par labu «Torpedo»

Aizvadītās sezonas KHL regulārajā čempionātā uzvaras abās spēlēs (4:3 un 3:2) svinēja Ņižņijnovgorodas «Torpedo» hokejisti.

Rietumu konferences regulārā čempionāta kopvērtējumā «Dinamo» ar 51 punktu 52 spēlēs ieņēma pēdējo, 14. pozīciju, kas ir sliktākais sniegums komandas pastāvēšanas vēsturē. Savukārt «Torpedo» ar 69 punktiem ierindojās 11. vietā Rietumu zonā.

«Dinamo» rezultatīvākais hokejists šajā sezonā bija Mārtiņš Karsums, kurš 51 cīņā guva 16 vārtus un izdarīja 18 rezultatīvas piespēles partneriem. Tikmēr «Torpedo» rindās labākais ar 43 punktiem (13+30) bija Dmitrijs Makarovs.

Pametuši vairāki līderi

Līdz ar neiekļūšanu Gagarina kausa izcīņā «Torpedo» komandu atstāja tās līderis Mihails Varnakovs, bet «Dinamo» klubu pameta uzbrucēji Aleksandrs Ņiživijs, Ģirts Ankipāns, Aleksandrs Žirū un aizsargs Matjē Karls.

Jāatzīmē, ka «Torpedo» kluba krāsas pārstāv latviešu vieglatlētes Inetas Radēvičas dzīvesbiedrs Pjotrs Sčastļivijs.

Rīgas «Dinamo» komandai šosezon bija izvirzīti visaugstākie mērķi, proti, izcīnīt Gagarina kausu. Savukārt minimālais komandas uzdevums bija iekļūšana izslēgšanas spēlēs.

Komentāri (60)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu