Grāmata: Ūdens ir pašas pirmās zāles (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Izdevniecība «Avots» laidusi klajā Soču dziednieka un biologa Genādija Garbuzova (Геннадий Гарбузов) grāmatu «Ūdens uzvar audzējus un citas neārstējamas slimības» («Вода побеждает опухоли и другие неизлечимые заболевания»), informē izdevniecībā.

Ūdens ir pašas pirmās zāles. Par to savā pieredzē pārliecinās aizvien vairāk un vairāk cilvēku, to secina aizvien vairāk zinātnieku. Sensacionālus atklājumus šajā jomā izdarījis dziednieks un biologs Genādijs Garbuzovs, zinātnieka B. Bolotova uzskatu paudējs.

Kā mākslīgi iegūt dzīvu rasu? Kā ar ūdens palīdzību iešūpot organisma metabolisko svārstu? Kā izmantot ūdeni informācijas pārraidīšanai? Uz šiem un daudziem citiem jautājumiem jūs atradīsiet atbildes šajā unikālajā grāmatā.

Izdevniecības "Avots" mājas lapa

Autora ieteiktā kompleksā onkoloģisko saslimšanu ārstēšanas metode ir pa drusciņai savāktas daudzu onkoloģisko slimnieku visdažādākās pieredzes apkopojums. Šiem cilvēkiem izdevies uzveikt slimību, kas tika uzskatīta par neizārstējamu.

«Ūdens uzvar audzējus un citas neārstējamas slimības»
«Ūdens uzvar audzējus un citas neārstējamas slimības» Foto: publicitātes
Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu