Lingita, Tīna, Candy un Skulme drosmīgos tērpos (12)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas modes industrijā ienākusi jauna dizainere Kristīne Deimon, kura rada vakartērpus un tos prezentē, rīkojot fotosesijas ar Latvijā populārajām dāmām – Lieni Skulmi, Samantu Tīnu, Lieni Candy un Lingitu Linu Bopulu. Dizainere stāsta par savu veikumu un atklāj, kā ir sadarboties ar Latvijas zvaigznēm.

Dzīvesstila portāls «Sejas» jau vēstīja, ka Liene Skulme ir kļuvusi par pieprasītu modeli un kopā ar dziedātāju Samantu Tīnu prezentē Deimon tērpus, nu dāmām pievienojušās arī Lingita Lina Bopulu un Liene Candy jeb Liene Greifāne.

Dziedātāja Liene Candy jeb Liene Greifāne
Dziedātāja Liene Candy jeb Liene Greifāne Foto: Publicitātes foto

Kristīne stāsta, ka tērpi ir drosmīgi un ne kurš katrs var atļauties tos uzvilkt:

«Tērpi ir diezgan atklāti, bet tiem ir arī sava rozīnīte, jo, uzskatu, ka sieviete ir apburoša būtne!

Sievieti kopš senseniem laikiem apdziedājuši ne tikai tēlnieki, bet arī dzejnieki, rakstnieki, filozofi, politiķi un vienkāršie cilvēki. Vēl senajā Grieķijā pirmo reizi cilvēces vēsturē māksla mērķtiecīgi pievērsās sievietes skaistuma slavināšanai. Sievietes skaistums grieķu uztverē bija cieši saistīts ar erotiku. Grieķu māksla un literatūra bija piesātināta ar juteklību. Arī es vēlos izcelt sievietes auguma skaistumu un tas parādās manos tērpos. Ar dabīgo zīdu, mežģīnēm un «Swarovski» kristāliņiem izdodas panākt tieši to, kā es to redzu!»

Lingita Lina Bopulu
Lingita Lina Bopulu Foto: Publicitātes foto

Dizainere stāsta par sadarbību ar populārajām dāmām: «Teikšu tā - katrai sievietei sava personība un savs raksturs. Ļoti dažādi, ja raksturo katru atsevišķi, tad pirmā manis izvēlētā zināmā dāma bija Liene Skulme - burvīga sieviete, ar savu šarmu un eleganci, ļoti viegli sadarboties un patīkami kontaktēties, vienkārša personība, kā arī ar bildēm esmu apmierināta pilnībā.

Nākamā bija Samanta Tīna - sieviete ar raksturu, neteikšu, ka bija viegli,

bet arī vaina bija fotogrāfā un studijā, savu darbu prata, kā persona viņa noteikti zina, ko vēlas! Pēc tam sekoja vienā fotosesijā Liene Candy un Lingita Lina Bopulu. Tieši pirms modes skates bija nepieciešamas vēl bildes, tāpēc piedāvāju sadarbību tieši šīm meitenēm, kuras arī vēlētos redzēt uz podija. Liene Candy - humora cilvēks, atbrīvota un pat palīdzēja pārējām modelēm iekārtoties ērtāk, lai būtu labas bildes, Lingita visai kautrīga, bet klusie ūdeņi tie dziļākie.»

Tikmēr Lingita, kura pagājušā gada nogalē devās pārstāvēt Latviju «Playboy» modeļu konkursā Filipīnās un izcīnīja piekto vietu, skaidro, ka neuzskata sevi par īpašu modeli: «Es vienkārši esmu studente, kura mācās un attīstās, lai kļūtu par modeli. Nejūtos kā baigā zvaigzne vai modele šobrīd. Vēlētos kļūt par fotomodeli, jo esmu pārāk īsa auguma, lai būtu modele, kura defilē pa mēli.»

Iepriekšminētās modeles būs sastopamas sestdien, 23. februārī, kad dizainere Kristīne Deimon atklās «Handmade dress by Kristina Deimon» modes skati.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu