Superfinālā «PeR» uzvarēja tikai par 85 balsīm (91)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ltv.lv

Latvijas Televīzija atklājusi balsošanas rezultātus visās «Dziesmas 2013» kārtās: gan abos pusfinālos, gan finālā un superfinālā. Interesanti, ka ļoti sīva cīņa bijusi Superfinālā. Skatītāju balsojumā «PeR» dziesma «Here We Go» apsteidza Samantas Tīnas «I Need a Hero» par nieka 85 balsīm (6289 pret 6204), informē Maija Tālberga, Eirovīzijas projekta mediju koordinatore.

Tomēr, ja arī skatītāji būtu nobalsojuši par Samantu Tīnu, būtiski rezultātu varēja ietekmēt arī žūrija. Proti,

ja skatītāju balsojumā būtu uzvarējusi Tīna, tad tik un tā uz Eirovīzjiju dotos «PeR»

, jo žūrija pirmajā vietā ierindoja tieši «PeR», bet otro vietu piešķīra Martai Ritovai un tikai trešo - Samantai Tīnai. Pēc šāda žūrijas lēmuma duets «PeR» kopvērtējumā tik un tā būtu ieguvis uzvaru.

Foto: ltv.lv

Dziesmas finālā un superfinālā vērtēja žūrija šādā sastāvā: mūzikas videoklipu režisore – Aija Strazdiņa, dziedātāja un vokālā pedagoģe Vineta Elksne, LTV kultūras un mūzikas raidījumu producente Ieva Rozentāle, «Labvēlīgā tipa» dziesmu līdzautors un producents Ģirts Lūsis, žurnālists Sandris Vanzovičs, mūziķi Kārlis Auzāns, Jānis Stībelis, Valters Pūce, kā arī mūziķis no Igaunijas – Otts Leplands.

Komentāri (91)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu