Rianai kāds metis ar stikla pudeli (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā jau ziņots, dziedātāja Riana atjaunoja romantiskas attiecības ar reperi Krisu Braunu. Šāda dziedātājas rīcība radījusi Rianai daudz ienaidnieku. Aizvadītajā nedēļas nogalē kāds Rianai metis ar stikla pudeli.

Sestdien, 16. februārī, Riana bija devusies uz Londonas naktsklubiem, kur atpūtās kopā ar draugiem. Kad dziedātāja devās prom, kāds metis Rianai ar pudeli un kaut ko kliedzis par viņas un Krisa Brauna attiecībām. Rianai tika savainots labais celis, kurš nedaudz asiņoja.

Foto: Instagram

Pēc incidenta Riana savā interneta sociālajā portālā «Twitter» publicēja bildes, kurās prese viņu salīdzina ar mirušo princesi Diānu, rakstot: «Es nekad nebiju domājusi, ka tik daudz cilvēku pazīs manu seju, nu mana seja atrodas uz pirmās lapas blakus princesei Diānai. Dzīve var būt tik brīnišķīga, ja jūs ļaujat tai būt. (Tu esi greizsirdīgs.)»

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu