Freimaņa nāve - neveiksmīgu apstākļu sakritība

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aigars Jansons

Sakarā ar publiski izskanējušajām versijām par mūziķa un dzejnieka Mārtiņa Freimaņa priekšlaicīgās nāves iemesliem, uzskatām par nepieciešamu darīt zināmu, ka runas un versijas par to, ka nāves cēlonis ir HIV infekcija, neatbilst patiesībai. Visas spekulācijas šajā sakarā uzskatām par mūziķa piemiņu zaimojošām, TVNET informē grupas "Tumsa" izdevniecība "MicRec".

"Kā tas izskanējis jau iepriekš, kompānija un Mārtiņa draugi uzskata, ka kompetentu atzinumu var sniegt tikai ārstējošais ārsts. Savukārt tikai Mārtiņa tuvāko piederīgo cilvēku ziņā būs dalīties ar šo informāciju vai ne," paziņojumā raksta izdevniecības pārstāvis Guntars Račs.

"Mūsu pārliecība ir, ka mūsu draugu un kolēģi līdz nāvei noveda daudzu neveiksmīgu apstākļu sakritība,

mūziķa lielā radošā pārpūle, novēlota vēršanās pie ārsta un sevis nesaudzēšana," teikts paziņojumā.

Atgādinām, ka mākslinieku no Rīgas krematorijas izvadīs 3. februārī. Viņa dzimšanas dienā 7. februārī urna ar pelniem nonāks Liepājā un notiks piemiņas pasākums. Latvijas 1. rokkafejnīcā ir novietota ziedojumu kastīte, kurā katrs var iemest naudiņu Mārtiņa Freimaņa bēru pasākumu izdevumu segšanai un piemiņas plāksnes izveidei Liepājā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu