Apšaudē bojā gājušā radinieki saņems pabalstu (14)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Iekšlietu ministrija (IeM) aicina plašsaziņas līdzekļus neizplatīt nepatiesu informāciju un uzsver, ka Jēkabpilī notikušā bruņotā uzbrukuma laikā bojā gājušā Valsts policijas darbinieka Andra Znotiņa neatraidāmajiem mantiniekiem atbilstoši spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem tiks izmaksāts vienreizējs pabalsts 50 000 latu apmērā, TVNET informēja ministrijā.

Līdzko Andra Znotiņa neatraidāmie mantinieki atbilstoši Ministru kabineta 2010.gada 21.jūnija noteikumu Nr. 565 "Noteikumi par valsts un pašvaldību institūciju amatpersonu un darbinieku sociālajām garantijām" IV nodaļai (Pabalsts sakarā ar amatpersonas (darbinieka) bojāeju) iesniegs iesniegumu par pabalsta vai tā daļas piešķiršanu, tiks lemts jautājums par pabalsta izmaksāšanu neatraidāmiem mantiniekiem normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā un termiņos.

Arī pārējiem Jēkabpilī bruņotajā uzbrukumā cietušajiem Valsts policijas darbiniekiem, kuri guvuši ievainojumus, pildot dienesta pienākumus, tiks izmaksāti pabalsti.

Ministrija kopā ar pašvaldību apmaksājusi arī Znotiņa apbedīšanas izdevumus.

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu