LMA notiks karnevāls džeza noskaņās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jazz, blues & sexy shoes... tieši ar šādu gaisīgu un humora pilnu dzirksti Latvijas Mākslas akadēmija aicina uz jau septiņdesmit piekto leģendām apvīto karnevālu, kas Mākslas akadēmijā norisināsies 22. februārī.

Džeza popularitātes laiks ir 1920. gadi – dumpinieku dekāde, kurā sirreālisms, dadaisms, trakulīgas dejas ir tikai daži no neskaitāmajiem piemēriem, kas raksturo šo laika posmu. Ideju eksplozija savienojumā ar finansiālu izaugsmi sniedza iespēju ļauties iztēles lidojumam, kas atspoguļojās bezrūpībā, dzīvespriekā un vēlmē nepakļauties, kas līdz mūsdienām saglabājies melnbaltā kino ierakstos.

Karnevāls šogad uzmirdzēs visā savā krāsainajā būtībā, džeza vadmotīvā iekļaujot visdažādākās muzikālās parādības, īpašu uzsvaru liekot uz māksliniecisko kvalitāti un improvizāciju.

Foto: publicitātes

Par elektro mūzikas daudzveidību rūpēsies pazīstamākie Latvijas diskžokeji: AG, Raitis, NGC-5128, Nikotins, MR.ZIVS, M45, ARNO, SAIRAM un daudzi citi DJ.

Gaidāmi ne tikai muzikāli pārsteigumi, bet, kā vienmēr, karnevāla unikalitāti pastiprinās estētiski augstvērtīgas dekorācijas, kuras speciāli pasākumam radīs Mākslas akadēmijas studenti. Papildus tam būs iespējams aplūkot vairākas jauno mākslinieku izstādes, un tie, kam pavisam nemierīgs prāts, varēs maldīties Dalī Peintbola dārzā un paši radīt mākslas darbu, par kuru, domājams, dižais meistars būtu sajūsmā.

Karnevāla viesi aicināti apgūt čarlstona un citu jaunmodīgu deju soļus un, pošoties karnevālam, atcerēties, ka oriģinālāko tērpu autoriem būs iespēja iegūt «Tallink» dāvanu karti ceļojumam 200 LVL vērtībā.

Jāuzsver šā gada jauninājums – citu augstskolu studentiem, uzrādot studenta apliecību, biļetes būs iespējams iegādāties, samaksājot 6 LVL. Pārējās cenas nemainīgas – LMA studentiem biļetes cena 5 LVL, iepriekšpārdošanā 7 LVL un pasākuma dienā 10 LVL.

Karnevāls norisināsies 2013. gada 22. februārī no plkst. 20.00 līdz 06.00. Ieeja no plkst. 19.00.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu