Eirovīzijas intrigas - Hitlers par Tīnu, Candy kā pūdelis (91)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Norisinoties Eirovīzijas nacionālās atlases finālam, lielākā daļa Latvijas iedzīvotāju atradās mājās pie TV ekrāniem un datoriem, lai vērotu konkursa norisi, balsotu par savu favorītu, kā arī izteiktu viedokli interneta vidē. Par apspriestiem tematiem kļuva Lienes Candy frizūra, grupas «PeR» uzvara, kā arī mistiskā dziedātāja Niko pēkšņā parādīšanās šovbiznesa industrijā.

16. februāra vakarā interneta vidē īpaši populārs kļuva trends «#eirovizija», apkopojot lielāko daļu ar Eirovīziju saistīto ziņu sociālajā portālā «Twitter».

Grupa "PeR" pēc uzvarētāju paziņošanas. Prieks un līksme!
Grupa "PeR" pēc uzvarētāju paziņošanas. Prieks un līksme! Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Jau Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases pusfinālos izskanēja neizpratne, no kurienes tik negaidīti uz Latvijas šovbiznesa skatuves parādījies dziedātājs Niko, kurš ieguva lielu telefona balsojuma atbalstu no skatītājiem, kā arī neatkāpās no dūšīgā miesassarga, kurš pavadīja dziedātāju gan pusfinālos, gan finālā. Grupas «PeR» dalībnieks Ralfs Eilands savā «Twitter» kontā vienā no pusfināla dienām pauda sašutumu:

«Gribēju ar NIKO parunāt, bet viņa miesassargs mani nelaida klāt. Es zinu, ka man šodien pliks vēders, bet es jau neesmu tāds...»
Dziedātājs Niko
Dziedātājs Niko Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Nav noslēpums, ka neilgi pirms nacionālās atlases fināla interneta vidē tika publicēts video, kurā Niko uzstāšanās laikā aizkadrā dzied kāds publikai neredzams vīrs.

Citi interneta lietotāji nekautrējās jokot un izteikt savu viedokli par Niko nacionalitāti:

Foto: Ekrānšāviņš no Twitter

Lielu ažiotāžu izraisīja arī Lienes Candy jeb Lienes Greifānes skatuves vizuālais tēls, īpaši frizūra, kura interneta vidē ātri vien kļuva par apspriestāko sarunu tematu, kāds lietotājs rakstījis: «Domāju, ka pūdelis, – izrādās Liene Candy.» Tāpat arī daudzi citi «Twitter» lietotāji dziedātāju salīdzināja ar pūdeļu šķirnes suni.

Dziedātāja Liene Candy jeb Liene Greifāne
Dziedātāja Liene Candy jeb Liene Greifāne Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Vēl nesen interneta vidē par aktuālu tematu kļuva Lienes Greifānes komunikācijas veids sociālajos tīklos, kuros viņa regulāri izsakās, pieļaujot interpunkcijas un gramatikas kļūdas.

Foto: Ekrānšāviņš no Twitter

Daži no Lienes «Twitter» konta ierakstiem tika pārpublicēti Latvijas humoristiskajos portālos.

Foto: Ekrānšāviņš no Twitter

Kā jau ziņots, Eirovīzijas konkursā Zviedrijas pilsētā Malmē Latviju pārstāvēs puišu grupa «PeR» (Ralfs Eilands un Edmunds Rasmanis). Nav noslēpums, ka puiši par došanos uz Zviedriju cīnījās ar veiksmīgo dziedātāju Samantu Tīnu, kura bija viena no trīs superfinālistiem. Tomēr grupas «PeR» puiši pārspēja Samantu, iegūstot pirmo vietu nacionālajā atlasē. «PeR» sola «piecelt kājās visu Eiropu».

Nākamajā dienā pēc fināla Ralfs Eilands savos sociālo tīklu «Twitter» un «Facebook» kontos publicēja humoristisku video, kurā nacistiskais vadonis Ādolfs Hitlers pārdzīvo par Samantas Tīnas zaudējumu nacionālās atlases finālā:

Dziedātāja Samanta Tīna
Dziedātāja Samanta Tīna Foto: Mārtiņš Otto/TVNET
Komentāri (91)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu