"Kiss" šogad izdos jaunu albumu (32)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu rokgrupa "Kiss" šogad izdos savu 20.studijas albumu, paziņojis grupas ģitārists Tomijs Taijers (Tommy Thayer).

Mūziķis atklāja, ka darbs pie jaunā materiāla vēl nav sācies, taču martā grupa jau plāno sākt ierakstīt. Pagaidām nav zināms, kā sauksies jaunais albums.

Iepriekšējo albumu "Sonic Boom" rokmūzikas veterāni izdeva 2009.gada oktobrī. Ieraksts nonāca ASV albumu topa pirmajā vietā un Eiropas hitu topa piektajā vietā.

Iepriekšējo albumu producēja grupas ģitārists un solists Pols Stenlijs (Paul Stanley). Paredzams, ka viņš producēs arī nākamo albumu. Pēc Taijera vārdiem, Stenlijs "labāk nekā jebkurš cits zina, kā jāskan "Kiss"".

Grupa, kura karjeras laikā izdevusi vairāk nekā 20 studijas albumu un pārdevusi vairāk nekā 90 miljonus disku kopiju, Rīgā turnejas "Kiss Alive/35" ietvaros viesojās 2008. gada maijā.

Komentāri (32)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu