Busulis mīlnieku ballītē pamudina bučoties! Sievietes kā trakas viņa dēļ (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Atraktīvais šovmenis, dziedātājs un tagad arī aktieris, topošās Dailes teātra izrādes «Oņegins» Aleksandra Sergejeviča Puškina lomas atveidotājs Intars Busulis Valentīndienas nakti pavadīja Baltijas jūrā. Vēlā vakara stundā Intars ar grupu «Lady's Sweet», komponistu Kārli Lāci un citiem mūziķiem izklaidēja mīlestības svētku ballītes viesus iepazīšanās kruīzā uz «Tallink» kuģa «Romantika». Viesi bija pamatīgi iekarsuši, un Intars mudināja visus bučoties.

Valentīndienas iepazīšanās kruīzu atklāja stilīgā TV raidījumu vadītāja Ketija Šēnberga un radio «Spin FM» ētera balss Nauris Brikmanis. Pie ieejas ballītē visi tie, kuri mīlestības svētkos vēlējās atrast otru pusīti jeb, kā vēlāk atzina Intars Busulis, ļauties romānam, reģistrējās ātrajiem randiņiem.

Kur gan vēl labāk iepazīties kā uz deju plača – enerģiskas disko mūzikas ritmos, par ko parūpējās grupas «Musiqq» puiši Emīls Balceris un Marats Ogļezņevs. Abi mūziķi ar savu mūsdienīgo repertuāru burtiski uzspridzināja deju zāli. Vienlaikus «Space disco» zālē norisinājās ātrie randiņi.

Jau vēlāk uz skatuves kāpa Intars Busulis ar grupu «Lady's Sweet», komponistu Kārli Lāci un citiem mūziķiem. Atraktīvais improvizators Busulis izpildīja savus hitus, kā arī ieskanējās viņam ierastie Balkānu ritmi. Pie skatuves lielākoties lustējās daiļais dzimums, kuras savā starpā ļāvās skūpstiem un mīļiem glāstiem. Pat vēlāk, kad tika paziņoti ātro randiņu jaunizveidotie pāri, viens no tiem bija divas daiļas meitenes, kuras nevairījās publiski atklāt savu patiku vienai pret otru – gan skūpstoties, gan mīlinoties. Arī Intars nakts ballītes laikā mudināja klātesošos neskumt un, ja kādam ir bijusi nelaimīga mīlestība, tad ļauties romānam. «Bučojieties,» mudināja atraktīvais Busulis.

Skat, cik skaistas ir Intara Busuļa fanes!
Skat, cik skaistas ir Intara Busuļa fanes! Foto: Santa Sergejeva

Pēc koncerta, kad Intars devās uz kuģa liftu, lai dotos uz savu kajīti atpūsties, viņu ielenca daiļā dzimuma pārstāves, kuras vēlējās ar Intaru gan paflirtēt, gan nofotografēties, gan aprunāties. Intars savu uzmanību neliedza nevienai dāmai, ar visām savām fanēm viņš pārmija pāris vārdus, apskāva un nofotografējās.

Savukārt uz rīta pusi Intars kopā ar saviem skatuves kolēģiem iepazina kuģa «Romantika» izklaides programmu, apmeklējot arī diskotēku.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu