"Avatar" turpinājumi iznāks 2014. un 2015.gadā (31)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Kā atklājis Džeimss Kamerons (James Cameron), 3D grāvēja "Avatar" ("Avatars") otrā un trešā filma iznāks 2014. un 2015.gada decembrī, vēsta britu laikraksts "The Daily Telegraph".

Intervijā ar žurnālu "Entertainment Weekly" Producentu ģildes balvu pasniegšanas laikā režisors atklāja, ka šobrīd strādā pie abu filmu scenārijiem. Viņš piebilda, ka daļa filmu ieņēmumu tiks ziedota vides aizsardzībai.

"Šobrīd es rakstu divas nākamās filmas"," sacīja Kamerons. "Mēs plānojam tās uzņemt kopā (..) un, visticamāk, izdosim tās nevis vienu pēc otras, bet ar gada atstarpi.

Šā brīža plāns ir 2014. un 2015.gada Ziemassvētki."

Iepriekš Kamerons licis saprast, ka nākamās filmas darbības varētu norisināties uz citas planētas tajā pašā saules sistēmā, kurā atrodas Pandora. Viņš arī ieminējās par planētas okeānu izpēti. Sīkāku informāciju viņš atsakās izpaust, tomēr intervijā ar "Entertainment Weekly" režisors piebilda, ka daži no pirmās filmas varoņiem varētu parādīties arī otrajā.

Komentāri (31)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu