Maija Rozīte atklāj savus Valentīndienas rituālus (74)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Mīlestības saglabāšanai nav vajadzīgas Valentīndienas peldes rožu lapiņās. Pazīstamā TV seja un radio balss Maija Rozīte-Krištopane sarunā ar portālu TVNET akcentē, ka mīļo un foršo sajūtu savstarpējās attiecībās vajadzētu saglabāt arī ikdienā.

«Valentīndiena man ir visai ordinārs datums. Protams, cenšamies šajā dienā aiziet kādās īpašākās vakariņās.

Arī ikdienā bieži vien ejam vakariņot ārpus mājas. Tas gan nenotiek katru vakaru.

Esam gardēži un atmosfēras baudītāji.

Uzskatu, ka mīļo un foršo atmosfēru vajadzētu uzturēt katru dienu, nevis sakoncentrēt tikai 14.februārim.»

Maijas un vīra Kaspara ģimenē nav īpaši plānotu Valentīndienas darbību. Viņi neaizraujoties ar romantiskām peldēm rožu ziedlapiņās vai dzīvokļa pārkrāsošanu rozā krāsā. «Nav tā, ka es šo dienu noliedzu, taču man arī nav nekādu ārkārtīgu ekstru.»

Māju īpašā garša

Lai gan pāris visai bieži dodas vakariņās ārpus mājas, Maijai ļoti patīk arī mājās gatavotas un baudītas maltītes. Arī Kaspars protot gatavot, taču ikdienā biežāk pie plīts stājas Maija.

Ēst gatavošana man dikti iet pie sirds.

«Ēst gatavošana man vairāk ir relaksācija, nevis pienākums.» Tieši virtuvē Maija atpūšas pēc intensīva darba un «atslēdzas» no dienas gaitā piedzīvotā.

Maijai un Kasparam nav īpašu firmas ēdienu, viņu ēdienkarte ir daudzveidīga. Laulātajiem patīk izmēģināt dažādas jaunas garšas.

Maijas mammas ieliktais pamats, kā pagatavot gaļu, zivis un citus ēdienus, dod iespēju ķerties klāt jaunām receptēm un ļauties improvizācijai.

Nav nekā tāda, kā mūsu virtuvē nevarētu būt.

«Mums patīk izmēģināt kaut ko jaunu.»

Bieži vien Maija iepriecina vīru ar viņa iecienītākajiem ēdieniem, piemēram, liellopu karbonādi vai rasolu. Kasparam ļoti garšo dažādi klasiskie latviešu virtuves ēdieni.

Atzīmē kāzu jubilejas

Svarīga loma Maijas un Kaspara attiecībās ir kāzu gadadienas atzīmēšanai. Scenāriji bijuši dažādi.

Piemēram, vīrs, ievērojot abu darba grafikus, sarūpējis kādu pārsteigumu. Laulātie devušies kopīgā izbraukumā vai arī uz pāris dienām aizlidojuši uz citu valsti.

Portāls TVNET novēl mīlestības pilnu Valentīndienu gan Maijai un Kasparam, gan ikvienam lasītājam!

Komentāri (74)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu