Kā slavenības atzīmēs Valentīndienu! (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Māris Kiseļovs

Visu mīlētāju diena jeb Valentīna diena ir klāt! 14. februāris ir diena, kad ir iespēja īpaši iepriecināt mīļoto ar patīkamu dāvaniņu, skūpstiem un ļauties romantiskiem brīžiem. Latvijas populārie mīlnieki atklāj, kā pavadīs mīlestības svētkus, tostarp arī Andris Kivičs, kurš par sievu apņēma Madaru pagājušā gada 14. februārī.

Bijusī TV šova «Okartes skatuve» dalībniece, starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases fināliste Sabīne Berezina cītīgi trenējas un gatavojas gaidāmajam finālam Ventspilī, tādēļ šogad Valentīna dienu īpaši neatzīmēs, tomēr pret mīlestības svētkiem neiebilst: «Ja ir puisis, tad jau parasti ir kāda pastaiga vai kas tāds, bet lielākoties svinu draugu lokā. Mēdzam viens otram sarūpēt mazas dāvaniņas, mīļi kaut kur pasēdēt, varbūt iedzert šampanieti. Arī ģimenē reizēm viens otru apdāvinām ar kaut ko jauku.»

Dziedātājs Andris Kivičs un Madara neilgi pēc kāzām, kuras svinēja pagājušā gada 14. februārī, kļuva par vecākiem meitiņai Keitijai. Lielākā uzmanība tiek pievērsta atvasei, tādēļ Andris priecīgi stāsta, ka šogad mīlestības svētku dienu pavadīs divatā ar Madaru: «Mamma ļoti nāca pretim un piekrita pieskatīt mazo.

Mums tā ir īpaša diena, jo ne jau bieži gadās 24 stundas pavadīt bez bērna, citi to varbūt nenovērtē.

Gan jau, ka aiziesim uz spa procedūrām, gribas uz baseinu, kino, kaut kur paēst.» Kivičs sarūpējis arī personisku un mīļu dāvaniņu Madarai, tomēr to neatklās, lai viņai būtu pārsteigums. Par spīti Valentīna dienas svinībām ar sievu, vakarā Andrim tomēr jāstrādā kādā privātā pasākumā un tad paredzēta uzstāšanās klubā «Just». Madara atbalstīs vīru un pavadīs viņu uz koncertiem.

Andris Kivičs skūpsta sievu Madaru
Andris Kivičs skūpsta sievu Madaru Foto: Sejas.lv

Interesanti, ka slavenais mūziķis Žoržs Siksna svētkus nesvinēs, jo uzskata, ka tie nav domāti viņam: «Tie svētki vairāk ir jauniešiem. It kā bija paredzēta uzstāšanās Valentīndienas koncertā, tomēr kolēģi nevarēja ierasties un koncertu vajadzēja atcelt.»

Dziedātājs Žoržs Siksna, piedaloties informatīvajā pasākumā raidījumam "Krodziņā pie Paula"
Dziedātājs Žoržs Siksna, piedaloties informatīvajā pasākumā raidījumam "Krodziņā pie Paula" Foto: AFP/LETA

Turpretim, TV seriāla «Ugunsgrēks» slavenais aktieris Ģirts Ķesteris katru gadu visu mīlētāju dienā atzīmē savu dzimšanas dienu. Ģirtam šodien aprit 49 gadi un, kā ierasts, aktieris svētkus pavadīs uz skatuves, tomēr priecājas, ka jubileja iekritusi tik īpašā datumā un sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas», Ķesteris smej un teic: «Nu, visas sirsniņas tiks man!» Aktieris atklāj, ka draugi un radi 14. februārī solidarizējas un svin viņa jubileju.

Aktieris Ģirts Ķesteris ar meitu
Aktieris Ģirts Ķesteris ar meitu Foto: Māris Kiseļovs

Dzīvesstila portāls «Sejas» sveic gaviļnieku Ģirtu Ķesteri, kā arī visus mīlētājus Valentīna dienā!

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu