TOP 7 idejas: kā pavadīt Valentīna dienu! (47)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/Marilyn Roxie

Rīt, 14.02., jau mīlētāju svētki - Svētā Valentīna diena! Ja vēlamies, lai šī diena ir sirsnīga un īpaša, jāsāk par to domāt jau tagad! Lūk, apkopoju septiņas, manuprāt, jautras un atraktīvas idejas svētku atzīmēšanai. Būšu priecīga, ja arī komentāros padalīsies ar savām idejām par šo sirsniņdienu atzīmēšanu!

Starp puķēm un dzeju, lai reibst galva

Valentīna dienā mēs dāvājam un saņemam ziedus kā mīlestības apliecinājumu. Ziedi ir skaisti un tie no sirds priecē, bet varbūt šogad lai tos nepērkam, bet dodamies baudīt dzīvē? Nule LU Botāniskajā dārzā sākušas ziedēt acālijas. Tās var skatīt gan Palmu mājā, gan jaunajā Acāliju mājā. Pavisam dārza kolekcijā esot 124 acāliju šķirnes un hibrīdi. Skaistumu vairos arī speciāli noorganizēts pasākums: 14.februārī plkst. 17 Palmu mājā varēs baudīt Valentīna dienas dzejas lasījumus. Ar dzejas lasījumiem uzstāsies Amanda Aizpuriete, Harijs Krūze, Sarma Upesleja un Daiga Lapāne, bet Anita Stakāne dziedās un spēlēs akordeonu. Noteikti izmanto iespēju:

ikvienam apmeklētājam būs iespēja piedalīties «dzejas brīvajā mikrofonā».

Valentīna dienā dārzs būs atvērts no plkst.9 līdz 21. P.S. Tikpat labi arī mājās vari uzburt šo auru – daudz ziedu, dzejas lasījums un akordeona skaņas fonā!

Foto: flickr.com/Brisbane City Council

Apmeklē sev neraksturīgus restorānus

Kā jau katru gadu, arī šogad tu gaidi uzaicinājumu uz svētku vakariņām kādā no skaistajiem restorāniem. Balti galdauti, oficiantu taisnās muguras, ēdienu nosaukumi, kurus grūti izburtot... Tas ir skaisti, bet vai jums pašiem? Piedāvāju ideju - mesties neprātīgā piedzīvojumā: apmeklējiet restorānu, kurp tāpat vien neietu! Aizved savu puisi – lielo gaļas ēdāju uz svaigēšanas vai veģetāru restorānu.

Uzaicini savu meiteni nobaudīt riktīgi asu ēdienu, parādot, ka pipariņš gaidāms ne tikai vakarā gultā!

Rezervējiet galdiņu slāvu krogā, kur gaidāmas krievu romances un šņabītis, kaut arī tāla šī kultūra. Dodieties piedzīvojumos, tas tikai stiprinās jūsu attiecības!

Foto: flickr.com/waferboard

Pie dabas ar dzīvniekiem!

Ja jūsos ir tik daudz mīlestības, ka varat ar to dalīties ar citiem - nežēlojiet! Dodieties uz patversmi un izvediet mūsu četrkājainos draugus pastaigā! Izspēlējieties, iztrakojieties, samīļojieties - un ticiet man, tas nepaliks jums ar labu neatdarīts.

Mīlestība ir jāvairo, un tā var notikt, ja dalies ar to.

Piemēram, Dzīvnieku pansijā «Ulubele» ir ļoti atsaucīgi un sirsnīgi cilvēki, kuri jums visu parādīs un pastāstīs! Paķeriet līdzi vēl siltu termosu un maizītes - būs jums emocijām bagāta Valentīna diena.

Foto: ulubele.lv

Kopīgs treniņš: kopīga labsajūta un enerģija vakaram

Ja arī neesat kaislīgi sportotāji ikdienā, izaiciniet viens otru uz izturības treniņu! Vienalga, vai dodaties uz bodybike nodarbību, cenšaties pievarēt skrejceliņu, mērāties ar pacelto smagumu vai sacenšaties peldbaseina celiņos, tas kopā jums radīs patīkamas un veselīgas emocijas. Enerģija vakaram garantēta! Starp citu, sporta klubā «Veselības fabrika» 14.02. no plkst. 17:00 - 19:00 sportošana ar partneriem, dress code - sarkans!

Foto: Veselības fabrika

Mīliet kā pirms simts gadiem!

To var panākt ne tikai ar vēsturisku un romantisku filmu kopīgu skatīšanos. Arī romāna atstāsts šo atmosfēru nespēs tā radīt kā īstenība. Jā, tieši tā, meklējiet vēsturi! Varat apmeklēt kopā retro foto studiju (piemēram, fotostudija «Retrofoto») vai varat doties kopā uz kādu muzeju. Kā par laimi, Rīgā Jūgendstila muzejs ver durvis mīlētājiem, lai parūpētos par dāvanām un skaistiem mīlestības svētku mirkļiem īpašā atmosfērā. Muzeja dzīvokļa telpas iekārtotas tā, lai iepriecinātu ne tikai mīlētājus, bet ikvienu apmeklētāju, kas vēlas izbaudīt sevišķo Jūgendstila muzeja gaisotni. Pielaikojot jūgendstila laika cepures, jūs varēsiet iejusties jūgendstila dāmu un kungu lomās,

iepazīt tā laika mīlestības simboliku

un pašu rokām izgatavot sirsnīgu dāvaniņu mīļotajam. Virtuvē būs apskatāma simtgadīga Rīgas pavārgrāmata un iepriecinās saldumu cienasts. Ja esat romantiķi – uz priekšu!

Foto: flickr.com/Tokinu_Unikot

Seksa rotaļlietu veikala kopīgs apmeklējums

Tas no tiesas ir gatavs piedzīvojums un arī pārbaudījums jums abiem. Ja senāk visi intīmpreču veikali slēpās pagrabos un to skatlogi tika aizklāti ar necaurskatāmiem aizkariem, šodien viss ir mainījies. Veikalu gaisotne kļuvusi gaišāka, dizains patīkamāks un preces modernākas. Pārdevēji ir atsaucīgi un pretimnākoši. Varu apsolīt, ka katrs atrastu sev ko interesantu. Turklāt

intīmpreces ir arī ir seksīgas augstpapēžu kurpes, izsmalcināta apakšveļa,

lomu spēļu tērpi u.c. daudz nevainīgākas lietas.

Foto: TVNET

Esiet mājās, kopā un viens otram!

Veltiet šo vakaru viens otram. Ja ir iespēja, sarunājiet bērniem auklīti. Patiesībā jau būtiskākais ir rast laiku parunāties un uzklausīt vienam otru! Pagatavojiet kopā kādu sev iecienītu ēdienu, atkorķējiet vīnu un, jā, – uzlieciet arī īpašu mūziku. Padomu jautāju kolēģim Jānim Žildem, kurš labprāt padalījās ar idejām mūzikas izvēlē: ja meklē kādu muzikālu dāvanu vai pavadījumu Valentīna dienā, tad ir viens ieraksts, ar kuru nošaut garām nav iespējams. Alberts Grīns, plašāk pazīstams kā Als Grīns (Al Green), 1970. gados bija viens no soulmūzikas «zelta ēras» pirmrindniekiem. 1972. gadā izdotais albums «Let's Stay Together» un tajā iekļautā tituldziesma iecēla Grīnu superzvaigznes statusā – skaņdarbs sakausēja viegli dejisku nesteidzīgu ritmu ar balādes elementiem un kļuva par dziedātāja muzikālo vizītkarti. Lai arī «Let's Stay Together» ir kļuvusi par klišeju, teju katrā otrajā Holivudas filmā attiecīgos romantiskos brīžos dziesma skan fonā (vēl viens bieži izmantots variants, protams, ir Berijs Vaits), tā ir viena no jutekliskākajām, skaistākajām Memfisas soula melodijām.

Foto: flickr.com/Marilyn Roxie

Kopīgām nodarbēm:

  • aromātiska vanna - nav obligāti jāasociējas ar salkanu aromātu vai rožlapiņām. Tikpat labi tā var būt vanna ar 200 g sarkanvīna piedevu. Starp citu, vanna ar sausā sarkanvīna piedevu ir ādas jaunības eliksīrs, kas uzlabo asins cirkulāciju organismā un bagātina ādu ar tai nepieciešamajiem vitamīniem;
  • azartisku spēļu spēlēšana - kad pēdējo reizi spēlējāt kārtis uz izģērbšanos?
  • Kamasutras studijas - komentāri lieki, tikai pirms tam vēlams iesildīt muskuļus;
  • masāža - pamācību ir pilns youtube.com :)
Komentāri (47)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu