Kriss Brauns acīmredzami neciena Frenku Oušenu (13)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Šogad «Grammy» balvu pasniegšanas ceremonijā notika principiāla cīņa par labāko R&B mūzikas albumu («Urban contemporary album»). Uz prestižo apbalvojumu pretendēja trīs dziedātāji - skandalozais kauslis Kriss Brauns (Chris Brown), neosoula dziedonis Migels (Miguel) un jaunais R&B un soulmūzikas talants Frenks Oušens (Frank Ocean). Kā redzams attēlā, uzvarēja Oušens, par ko Kriss Brauns acīmredzami nav īpaši priecīgs. Viņš vienīgais palika sēžot.

«Urban contemporary album» šogad ir jauna nominācija «Grammy» ceremonijā.

Frenka Oušena ieraksts «Channel Orange» 2012. gadā kļuva ne vien par mūzikas kritiķu slavētu plati, bet iegāja vēsturē arī ar paša Oušena manifestu, kurā viņš publiski atklāja, ka ir homoseksuāls. Šāds paziņojums skaļi rezonēja līdz šim valdošajā seksisma un blingu piesūcinātajā R&B komūnā, iespējams, aizskarot kādu konservatīvāku indivīdu, piemēram Krisu Braunu, kurš nesen Oušenam uzbruka Losandželosas ierakstu studijas autostāvvietā, savainodams pirkstu.

«Viņš mani draudēja nošaut un nosauca par pediņu,» vēlāk stāstīja Oušens.

Ja nebūtu Oušena plates, visticamāk, «Grammy» saņemtu Migels, kurš arīdzan radījis lielisku, kritiķu augsti novērtētu plati «Kaleidoscope Dream».

Kriss Brauns šajā trio ir izteikta pastarīša lomā.

Turklāt, būdams homofobs, Brauns arī neprot ar godu zaudēt un, kā redzams attēlā, uzkrītoši izrāda savu neapmierinātību ar «Grammy» piešķiršanu Oušenam, nepieceldamies kājās kā visa zāle.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu