Džesika Alba bučojas ar svešiniekiem. VIDEO (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Aktrise Džesika Alba viesojusies Džimija Kimela šovā, kur atklāj, ka ir paranoiska, kā arī piedalās «slavenību skūpstu» atrakcijā, kurā caur stiklu bučojās ar divām sievietēm un melnādaino vīrieti.

Intervijā ar Džimiju Kimelu Džesika atklāj, ka uzskata sevi par lielisku ārsta pacienti:

«Es vienmēr pati sev nosaku diagnozi, es izdaru visu viņu darbu. Mans vīrs to nevar ciest. Piemēram, pagājušajā nedēļā domāju, ka man ir insults. Bija 2:30 naktī, un man roka sāka tirpt, sāka sāpēt galva, man likās, ka man nekustas seja. Es izlēmu pameklēt «Google» par simptomiem, un izrādījās, ka tie sakrīt ar insulta simptomiem. Uzrakstīju savam pediatram, nu, savu bērnu pediatram, viņa bija vienīgā, kura man naktī atbildētu. Viņa man pateica, ka esmu pārāk jauna, lai man būtu insults, bet es varot izsaukt ātro palīdzību, ja mani nomoka paranoja.»

Pēc sarunām Džesika devās uz «skūpstu būdiņu» un aplaimoja fanus, kā arī vēlāk pagatavoja kopā ar šova vadītāju hamburgeru.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu