NME balvu nominācijās dominē "Foals" (3)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Matemātiskā roka grupa "Foals" nominēta piecām mūzikas žurnāla "New Musical Express" balvām, tostarp kā labākā britu grupa un par gada labāko albumu, ziņo "NME".

ASV grupa "My Chemical Romance" arī nominēta piecās kategorijās, tiesa, viena no tām ir "gada sliktākais albums" par ierakstu "Danger Days: The True Lives of the Fabulous Killjoys". Tas pretendē arī uz gada labākā albuma titulu.

Kanādiešu daudzgalvainais roka orķestris "Arcade Fire" pretendē uz balvām četrās kategorijās, tostarp kā labākā ārzemju grupa.

"Izskatās, ka ziņas par rokmūzikas nāvi ir stipri pārspīlētas, jo šā gada "Shockwaves NME" balvām nominēts krietns daudzums grupu, kuru pamatā ir ģitāra,"

norādījuši žurnāla redaktori, piebilstot, ka balsojumā piedalījies vairāk nekā miljons cilvēku.

Kā ierasts, arī balvu ieguvējus noteiks fanu balsojums. Uzvarētāju vārdi tiks paziņoti "Shockwaves NME Awards 2011" balvu pasniegšanas ceremonijā, kas notiks 23.februārī Londonā.

"Foo Fighters" līderis Deivs Grols
"Foo Fighters" līderis Deivs Grols Foto: AFP/LETA

Pagājušogad par sliktāko atzīta grupa "Jonas Brothers".

Savukārt grupas "Foo Fighters" līderis Deivs Grols (Dave Grohl) "Shockwaves NME" balvu pasniegšanas ceremonijā Londonā tiks pie "Dievišķā Ģēnija" (Godlike Genius) balvas. Grols seko tādu muzikālo leģendu pēdās kā "New Order", "Manic Street Preachers", "The Cure", "The Clash", "Primal Scream" un Pauls Velers.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu