Izlozēta eirodziesmu secība finālā (31)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Sestdien, 16.februārī, notiekošo Eirovīzijas nacionālās atlases «Dziesma 2013» finālu atklās jaunais dziedātājs Niko ar dziesmu «One», noskaidrots šodienas dalībnieku izlozē.

Otrie finālā uzstāsies dziedātāji Dāvids Kalandija un Dināra ar dziesmu «Fool in Love», trešā uzstāsies dziedātāja Antra Stafecka ar dziesmu «When You Are With Me», ceturtie būs grupa «PeR» ar dziesmu «Sad Trumpet», piektie finālā grupa «Pieneņu vīns» dziedās «The One», bet sestā būs dziedātāja Marta Ritova ar dziesmu «I am who I am».

Savus izlozētos numurus vairāki mūziķi publicēja arī Tviterī.

Konkursa finālā septītā uzstāsies dziedātāja Liene Candy ar dziesmu «Higher and Higher», astotā būs dziedātāja Samanta Tīna ar «I Need a Hero», devītā uzstāsies dziedātāja Ieva Sutugova ar dziesmu «Cold Heart», desmitie būs grupa «Headline» ar dziesmu «Love», vienpadsmitā uzstāsies Sabīne Berezina ar dziesmu «Upside Down», bet finālu noslēgs grupa «PeR» ar dziesmu «Here we go».

Eirovīzijas nacionālās atlases fināls notiks 16.februārī Ventspilī, un pasākumam tiešraidē līdzi varēs sekot LTV 1. kanālā no plkst. 21.25.

Konkursa fināla koncertā bez finālistiem uzstāsies arī viesi, kuru vidū būs «Muzikālās balvas 2012» uzvarētājs Dons, Jānis Stībelis, «Melo-M», «Da Gamba» un citi.

Komentāri (31)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu