Pasaulē ir daudz lielisku vīriešu: vajag spēt saskatīt! (14)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/donjd2

Bet šīs attiecības nebija no tām, kurās abiem ir rozā brilles, pasaule ir skaista un pūkaina, nē, mūsu attiecību devīze – caur ērkšķiem uz rozēm.

Ervīns Federmens reiz teicis: mēs mīlam citus cilvēkus nevis par to, kādi tie ir, bet par to, kā viņi liek mums justies. Mans vīrietis vienmēr liek man justies mīlētai, un par to viņš ir tik lielisks.

Mūsu iepazīšanās bija diezgan vienkārša, internetā, bet, kā teica mana draudzene, cilvēki neatrod viens otru tāpat vien, pat tādā vietā kā internets, kur ir tik daudz iespēju. Dīvainākais bija tas, ka mēs vēl nebijām satikušies, bet jau paspējām sastrīdēties. Bet es biju apsolījusi tikties un savus solījumus turu.. Protams, pirmajās 10 sekundēs, kad satikāmies, viss mainījās, es ieraudzīju viņa smaidīgo, jauko seju.

Un īpaši šodien,

kad, zaudējusi samaņu, gulēju uz aukstās flīžu grīdas, dzirdēju viņa soļus un satraukto balsi,

es sapratu cik lielisks viņš ir. Un ne jau tikai tāpēc, ka satraukti skraidīja apkārt un mēģināja rast risinājumu, bet par viņa milzīgajām rūpēm. Par katru reizi, kad sagaidījis mani no darba, vai par brokastu tēju un maizītēm. Un īpaši tad, kad kaut ko ļoti vēlos un sataisu to vēlmju pilno sejas izteiksmi un suņa nevainīgās acis, viņš maigi nopūšas un saka – labi.

Lielisks viņš ir par to, ka ir gatavs darīt visu un jebkurā brīdī būt man blakus. Un, lai arī neesam precējušies un mums nav bērnu, bet vienmēr viņa acīs redzu mirdzumu, ja par to runājam, un nereti viņš mēdz pieplakt pie mana vēdera un čukstēt – tētis, tētis.. Un arī tas viņu padara lielisku, jo viņš to no sirds vēlas, un tas jau vien ir retums. Lielisks viņš ir ar to, ka pēc visa, kas viņa dzīvē bijis, viņš aizvien spēj uzticēties, mīlēt un rūpēties, un laimīgu mani dara fakts, ka tieši es esmu tā, viņa īpašā.

Tāpēc domāju, ka pasaulē ir daudz lielisku vīriešu (mans, protams, ir pats Lieliskākais), taču vajag tikai spēt to saskatīt. Veiksmi visām un visiem.

A.B.

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu