Slavenību frizieris Kārlis atrāda savu meitiņu Karolīnu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Slavenību frizieris Kārlis Ezergailis uz Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases pusfināliem bija ieradies kopā ar savu jauno ģimenīti – draudzeni un meitiņu Karolīnu. Kamēr tētis Kārlis rosījās aizkulisēs, veidojot dziedātājas Samantas Tīnas un grupas «PeR» frizūras, mazā meitiņa ar lielu interesi vēroja, kā viņas iemīļotās grupas «PeR» dalībnieki ar tēta palīdzību tiek pie stilīgiem matu sakārtojumiem.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» slavenību frizieris Kārlis Ezergailis atzina, ka ir ļoti priecīgs, ka viņa pirmdzimtā meitiņa Karolīna jau paaugusies (mazulītei ir 7,5 mēneši, - red. piez.) un var kopā ar vecākiem apmeklēt pasākumus, kuros Kārlim ir gan jāstrādā, bet šādās reizēs ļoti nozīmīgs ir arī ģimenes atbalsts. «Meitiņa jau ir pieradusi pie sabiedrības un viņai patīk tajā atrasties. Jau no mazotnes viņa mums ir komunikabla. Mēs nemaz neesam tādi mājās sēdētāji, ēdamais – pieniņš mums līdzi un varam doties ceļā,» priecājas Karolīnas māmiņa Agnese.

Vaicājot, vai mazulītei nav par skaļu, kad mūziķi koncertzālē «Palladium» dzied dzīvajā un mūzika diezgan skaļa, abi vecāki atzīst, ka šonedēļ jāpagūst iegādāties bērniem speciālās austiņas pret skaļumu, ko ņems līdzi 16. februārī, dodoties uz Eirovīzijas finālu, kas norisināsies Ventspilī teātra namā «Jūras vārti», kur Kārlim vajadzēs rūpēties par Samantas Tīnas un grupas «PeR» frizūrām.

Foto: Sejas.lv

Mazulītes favorīts šajā Eirovīzijas konkursā esot grupas «PeR» mūziķis Ralfs Eilands. «Viņai ļoti patīk Ralfiņš; kad mājās pa radio skan grupas «PeR» dziesma, mazā sāk smaidīt un sist plaukstiņas. Meitiņai arī ļoti patīk Valters Frīdenbergs, kurš lieliski prot apieties ar maziem bērniem.

Agnese un Kārlis sarunā ar «Sejām» atklāj, ka šogad abi varētu sadūšoties un iestūrēt arī laulības ostā. «Domājam apprecēties kaut kad vasarā, kad būs siltāks,» nosaka Kārlis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu