«Grammy» ar jaudīgu priekšnesumu godina Bobu Mārleju (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Svētdien svinīgā ceremonijā Losandželosā tika sadalītas ne tikai mūzikas industrijas prestižākās balvas «Grammy», bet godinātas arī vairākas mūzikas leģendas. Daudzi mūziķi atcerējās popdīvu Vitniju Hjūstoni pirmajā nāves gadadienā, uz lielā ekrāna slīdēja 2012. gadā aizgājušo mūzikas industrijas cilvēku piemiņas fotogrāfijas, bet ceremonijas izskaņā uz skatuves kāpa Riana, Bruno Marss, Stings, Deimiens un Zigijs Mārleji, lai pieminētu regeja karali Bobu Mārleju (Bob Marley).

Priekšnesumu sāka Havaju salās dzimušais dziedātājs Bruno Marss (Bruno Mars), kas izpildīja «The Police» ietekmēto jauno singlu «Locked Out Of Heaven», tad uz skatuves iznāca Stings, kas kopā ar Marsu atskaņoja regejisko 1979. gada «The Police» klasisko dziesmu «Walking on the Moon». Tad iznāca Barbadosas dīva Riana un divi Boba Mārleja dēli - Zigijs un Deimiens. Kopīgi, publikai stāvot kājās, tika nospēlēts Mārleja «Could You Be Loved». Noskaties video!


bobtribute by yardie4lifever2

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu