Pļuščenko vērsies policijā pret TV komentētāju par apmelošanu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Krievijas daiļslidotāja Jevgeņija Pļuščenko advokāte sportista vārdā pirmdien Maskavas policijā vērsās ar iesniegumu pret televīzijas kanāla «Eurosport» komentētāju par apmelošanu.

Daiļslidotājs vērsies pret komentētāju Andreju Žurankovu, kurš kanālā «Eurosport 2» komentēja Četru kontinentu sacensības.

Pļuščenko Eiropas čempionātā guva muguras traumu un sacensības nepabeidza, bet vēlāk viņam Izraēlā tika veikta mugurkaula diska trūces operācija. Žurankovs izteica pieņēmumu, ka Pļuščenko nemaz nav operēts un visas ziņas par viņa traumu ir tikai «reklāmas gājiens». Šādu pieņēmumu Žurankovs izdarījis jo Izraēlas mediji pirms tam ziņojuši, ka nevienā slimnīcā nav pacienta ar uzvārdu Pļuščenko.

Maskavā daiļslidotāja iesniegums ir pieņemts un tiek izskatīti lietas apstākļi, pēc kā tiks pieņemts lēmums vai sākt procesuālas darbības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu