"SEB Muzikālās bankas" apbalvošana (13)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 22.janvārī, olimpiskajā centrā "Ventspils" notiks Latvijas Radio 2 rokdziesmu un popdziesmu aptaujas "SEB Muzikālā banka 2010" apbalvošanas ceremonija, kurā visas fināla dziesmas izskanēs jaunos aranžējumos kopā ar "Sinfonietta Rīga" un Kristapa Krievkalna instrumentālo grupu.

Apbalvošanas pasākumā fināla dziesmas izskanēs jaunos aranžējumos

Kā informē Latvijas Radio preses sekretāre Ilze Zvaigzne, radio klausītāji "SEB Muzikālās bankas 2010" apbalvošanas pasākumam līdzi varēs sekot tiešraidē no plkst.19 Latvijas Radio 2 ēterā, bet televīzijas skatītājiem ceremonija no plkst.21.15 būs skatāma Latvijas Televīzijas 1.kanālā.

"SEB Muzikālās bankas 2010" finālistu vidū šoreiz ir Jānis Stībelis, Liene Šomase, Ivo Fomins, Aisha, Miks Dukurs, Lauris Reiniks, Roberts Pētersons, Nikolajs Puzikovs, Candy un Kaža, kā arī grupas "PeR", "Musiqq" un "Labvēlīgais tips".

Apbalvošana ceremoniju ar speciāli šim pasākumam gatavotiem priekšnesumiem un muzikāliem pārsteigumiem papildinās "Muzikālās bankas" ekspertu padomes dalībnieki Pits Andersons, Boriss Rezņiks, Arnis Mednis, Māris Briežkalns, Valts Pūce, Raimonds Ozols, Normunds Šnē, Niks Matvejevs un latviešu popmūzikas leģenda Margarita Vilcāne.

Retrospektīvs ieskats populārākajās dziesmās

Svinot aptaujas desmitgadi, būs arī retrospektīvs ieskats visu aizvadīto sezonu populārākajās dziesmās un atkalredzēšanās ar to izpildītājiem, stāstīja Zvaigzne.

Pagājušā gada uzvarētāji "Musiqq"
Pagājušā gada uzvarētāji "Musiqq" Foto: Publicitātes foto

Saglabājot tradīcijas, arī šogad kopā ar raidījuma "SEB Muzikālā banka" vadītājiem Baibu Palkavnieci un Kasparu Mauriņu pasākumu vadīs viens no mūziķiem, un šoreiz šis gods ticis Jānim Stībelim.

Biļetes uz "SEB Muzikālās bankas 2010" apbalvošanas ceremoniju var iegādāties "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu