Hjūstones meita dodas nelaiķes mātes pēdās? (9)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Leģendārā dziedātāja Vitnija Hjūstone mira pagājušā gada februārī, kad viņas meitai Bobijai Kristīnai Braunai bija vien 18 gadi. Bobija Kristīna nofotografēta, smēķējot marihuānu, kā arī atsvešinājusies no palikušajiem ģimenes locekļiem.

Vitnijas Hjūstones meita Bobija Kristīna Brauna, kura šobrīd ir 19 gadus veca, pagājušajā piektdienā nofotografēta, ejot pa ielu ar savu puisi – Hjūstones audžudēlu Niku Gordonu (23), kurš tika neoficiāli adoptēts, kad bija 12 gadus vecs. Pāris skūpstījies, apskāvies un dalījies marihuānas kāsī.

Vitnijas Hjūstones audžudēls Niks Gordons un meita Bobija Kristīna Brauna
Vitnijas Hjūstones audžudēls Niks Gordons un meita Bobija Kristīna Brauna Foto: AP/Reuters/Scanpix

Pēc mātes nāves Bobija Kristīna paziņoja, ka ir saderinājusies ar audžubrāli Niku Gordonu, atsvešinājusies no tēva Bobija Brauna, kā arī pārtraukusi jebkādu kontaktu ar vecmāmiņu, Vitnijas māti Kisiju Hjūstoni.

Ārzemju bulvārprese ziņo, ka Hjūstones meita pēc mātes nāves pievērsusies alkohola un narkotiku lietošanai.

Vitnijas Hjūstones māte Kisija 2013. gada 22. janvārī
Vitnijas Hjūstones māte Kisija 2013. gada 22. janvārī Foto: SCANPIX SWEDEN

Pēdējā laika Bobijas Kristīnas attieksme un uzvedība radījusi bažas Hjūstones ģimenes draugiem, kuri uzskata, ka slikto ietekmi uz Bobiju rada viņas līgavainis un audžubrālis Niks Gordons.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu