Pasniegs «Grammy» balvas. Nominēts arī U.Prauliņš (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Svētdien, 10.februārī, Losandželosā notiks ikgadējā «Grammy» balvu pasniegšanas ceremonija, kurā uzstāsies Džastins Timberleiks, Eltons Džons, Teilora Svifta, Riana un citi pazīstami mūziķi.

Sešu «Grammy» balvu laureāta Timberleika uzstāšanās sakrīt ar viņa atgriešanos mūzikas industrijā. Janvārī dziedātājs laida klajā pirmo singlu pēc septiņu gadu pārtraukuma, bet albums «The 20/20 Experience» gaidāms martā.

«Grammy» balvu pasniegšana ir gada nozīmīgākais notikums ierakstu industrijā, un savu dalību šā gada ceremonijā apstiprinājuši arī citi mūziķi, tostarp Džeks Vaits, «The Black Keys», «fun.», «The Lumineers», «Mumford&Sons» un Kerija Andervuda.

55. «Grammy» ceremonijas vadītājs būs reperis «LL Cool J».

Kā jau ziņots, grupa «fun.» nominēta sešām «Grammy» balvām, tostarp par gada labāko albumu, savukārt reperis Frenks Oušens pretendē uz četriem apbalvojumiem. Šogad par prestižo balvu kategorijā «Labākais mūsdienu klasiskās mūzikas skaņdarbs» sacentīsies arī latviešu komponista Uģa Prauliņa kompozīcija «The Nightingale».

Ar speciālizlaidumu godinās Vitnijas Hjūstones nāves gadadienu

«Grammy» godinās popdīvas Vitnijas Hjūstones nāves pirmo gadadienu ar speciālizlaidumu par iepriekšējā gada ceremoniju. Stundu garā pārraide «The Grammys Will Go On: A Death in the Family» tiks demonstrēta 9.februārī, vienu dienu pirms šā gada «Grammy» ceremonijas Losandželosā.

Kā jau ziņots iepriekš, Hjūstone mira pagājušā gada 11.februārī - iepriekšējā vakarā pirms «Grammy» apbalvošanas.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu