Alauksta trases pilnībā izmantot varēs, sākot ar 26. janvāri

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

22. reizi sporta klubs "Alauksts" sadarbībā ar pasākuma organizatoru "Alpha Baltic Sport" aicina piedalīties slēpojumā "Apkārt Alaukstam", kurš 5 .februārī notiks, kā ierasts, Vecpiebalgā, skaistā vietā pie Alauksta ezera.

Šogad slēpojums iekļauts starptautiskā sacensību kalendārā ''Eiroloppet''. 

Kamēr Alauksta trase vēl tiek gatavota, viens no sporta kluba "Alauksts" pārstāvjiem Uvis Avens aicina nepacietīgākos slēpotājus treniņu nolūkos apmeklēt slēpošanas trases Latvijā un Rīgā.

Alauksta trases pilnībā izmantot varēs, sākot ar 26. janvāri. "Trases sagatavošana ar sniega traktoru sākusies decembrī un turpinās joprojām; putenis nemitīgi aizputināja trasi, un pāris dienu laikā pēc tās sagatavošanas špūri vairs nebija iespējams ieraudzīt. Taču šobrīd trase 50% apmērā ir atjaunota un to var izmantot treniņiem - gaidām slēpotājus," saka Avens. 

''Viena no labākajām sagatavotajām trasēm, kurā var gatavoties slēpojumam, ir jaunizveidotā Biķernieku trase – tur var gan gatavoties fiziski, slēpojot pa sagatavotām trasēm, gan Burusporta nomas punktā pieteikties slēpojumam jau tagad. Tāpat to var izdarīt arī interneta mājas lapā maratoni.lv,'' komentē Avens.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu