Busuli uz Eirovīziju pavada mīļotā meitene (58)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Kad Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases pirmajā pusfinālā uzstājās grupa «Headline» un tās solists Lauris Busulis izpildīja dziesmu «Love», skatītāju zālē sākās skaļākas ovācijas un aplausi. Harismātiskais grupas solists, kurš nāk no slavenās Busuļu dzimtas, tik ļoti iepatikās gan Eirovīzijas žūrijai, gan skatītājiem, ka puiši iekļuva arī finālā. Par savu mīļoto pārdzīvoja un līdzi juta arī Laura meitene Asnate Legzdiņa.

Kā zināms, grupas «Headline» solista Laura Busuļa brālis ir populārais Latvijas dziedātājs Intars Busulis. Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Lauris atzīst, ka Intars nav iesaistījies viņa Eirovīzijas priekšnesuma veidošanā. «Es pat nezinu - ko Intars man varētu palīdzēt? Brālis atbalsta katru manu lēmumu, tādā ziņā viss mums ir kārtībā,» piebilst Lauris.

Lauris Busulis un grupa «Headline» Eirovīzijas pusfinālā, izpildot dziesmu "Love"
Lauris Busulis un grupa «Headline» Eirovīzijas pusfinālā, izpildot dziesmu "Love" Foto: Mārtiņš Otto

Vaicājot Laurim, kāpēc grupa tieši šogad nolēma piedalīties Eirovīzijā, viņš atklāj, ka grupas puiši vēlējušies paeksperimentēt. «Bija dziesma, un tādēļ nolēmām to aizsūtīt uz Eirovīzijas atlasi. Kaut kad agrāk arī esam sūtījuši dziesmu, bet nebijām pārsteigti, ka netikām. Šogad mums pašiem ļoti patika sava dziesma. Dziesma netika speciāli radīta Eirovīzijai. Mēs vairāk koncentrējāmies uz izpildījumu, negribējām nekādu baigo šovu – lai kāds līstu no kastēm ārā vai vicinātos ar palagiem. Mēs bijām paši, neko no sevis neveidojot,» teic Lauris.

Par grupas «Headline» stilu un skatuves tērpiem Eirovīzijas pusfinālā bija parūpējusies jaunā modes māksliniece Līva Hausmane.

Eirovīzijā Lauri atbalstīja arī viņa mīļotā meitene Asnate Legzdiņa, kura šobrīd ir sevis meklējumos, taču viņai ir vairākas aizraušanās un hobiji. Šā gada sākumā Lauris un Asnate iekārtojušies savā jaunajā mājvietā, kas atrodas Rīgas centrā.

Lauris Busulis ar savu mīļoto meiteni Asnati Legzdiņu bauda romantiku ceļojuma laikā uz Antāliju
Lauris Busulis ar savu mīļoto meiteni Asnati Legzdiņu bauda romantiku ceļojuma laikā uz Antāliju Foto: facebook.com

«Man patīk un es atbalstu visu, ko Lauris dara! Nu varbūt ne visu. Es vienmēr cenšos viņu pabakstīt, ja redzu, ka tas ir nepieciešams. Laurim ne vienmēr ir pārliecība par to, ko viņš dara, un tad es atgādinu, ka viņš ir pietiekami labs, lai sasniegtu savus mērķus,» sarunā ar «Sejām» atklāj Asnate.

Iepriekš grupā «Headline» darbojās arī TV šova «Okartes skatuve» dalībniece, skandalozā dziedātāja, radio «Capital FM» ētera balss un kluba bārmene Liene Brikouska. Liene ar Lauri bija pāris arī reālajā dzīvē. Tiesa gan, abu privātās attiecības un arī radošā sadarbība grupā bija nolemtas neveiksmei.

Skaisti saposusies, izlaidusi savus dabīgi garos matus, Asnate ieradās uz Eirovīzijas pusfinālu, lai no skatītāju rindām atbalstītu mīļoto
Skaisti saposusies, izlaidusi savus dabīgi garos matus, Asnate ieradās uz Eirovīzijas pusfinālu, lai no skatītāju rindām atbalstītu mīļoto Foto: Santa Sergejeva
Komentāri (58)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu