«Caur sidraba birzi gāju» pārsteidz Eirovīzijas fanus (583)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Piektdienas vakarā «Palladium» koncertzālē un Latvijas Televīzijas (LTV) 1. kanālā bija skatāms Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases «Dziesma 2013» pirmais pusfināls. Lai arī nekādi skandalozi vai kuriozi atgadījumi šajā pusfinālā nenotika, viens priekšnesums tomēr saviļņoja, varētu teikt, pat šokēja skatītājus.

Ar interesantu elektronisku tradicionālas tautasdziesmas «Caur sidraba birzi gāju» versiju šova izskaņā uz skatuves kāpa abas vakara vadītājas - Latvijas Nacionālā teātra aktrise Madara Botmane un viņas kolēģe Anta Aizupe. Lūk, ko par to čivināja Tviterī - gan sabiedrībā pazīstami, gan mazāk zināmi ļaudis. Izskatās, ka līdz Kešas (Ke$ha) radošajiem augstumiem meitenēm vēl tāls ceļš ejams.

Atgādinām, ka vakar lielajam finālam Ventspilī kvalificējās sešas labākās dziesmas.

Nacionālās atlases otrais pusfināls notiks šovakar.

Nacionālās atlases fināls notiks 16.februārī Ventspils teātra namā «Jūras vārti», savukārt 2013.gada Eirovīzijas dziesmu konkursa starptautiskais fināls notiks Zviedrijas pilsētā Malmē.

Pusfināli ir paredzēti 14. un 16. maijā, bet fināls - 18.maijā.

Komentāri (583)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu