«Triānas parks» saņem uzaicinājumu piedalīties «SXSW» (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pašmāju Eirovīzijas regulārie dalībnieki - grupa «Triānas parks» jeb angliski «Triana Park» saņēmusi aicinājumu martā piedalīties Teksasā notiekošajā mūzikas konferencē «South by Southwest», kas ir vērienīgākais šāda veida notikums pasaulē, informē grupas menedžere Kristīne Pleša. Savukārt nedēļu vēlāk grupai paredzēta uzstāšanās Kanādas mūzikas nedēļā Toronto «Canadian Music Week».

Kā norādīja Pleša, ielūgumu piedalīties konferencē saņem tikai rūpīgi atlasītas mūzikas grupas, kas, pēc starptautiskas žūrijas domām, ir pietiekami interesantas, lai tiktu iekļautas koncerta programmā, tāpēc grupa ir gandarīta par to, ka ir izvēlēta uzstāties šo pasākumu programmā.

sxsw.com

«South by Southwest» konference pirmo reizi norisinājās 1987.gadā, un kopš tā laika tā notiek katru pavasari. Tā ir unikāla platforma, kur satiekas globālās mūzikas industrijas nozīmīgākie pārstāvji un jaunie mūzikas talanti no visas pasaules, lai veidotu kontaktus un plānus tālākai sadarbībai. Mūziķiem ir iespēja pierādīt sevi koncertos, kas festivāla laikā notiek vairāk nekā 50 Ostinas koncertzālēs un klubos.

Atgādinām, ka «South by Southwest» piedalījušās arī grupas «Jauns Mēness», «Instrumenti», «Brainstorm», Goran Gora (Jānis Holšteins) un Mona de Bo.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu