Sākas pašmāju Eirovīzijas kaislības (55)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Eirovīzijas nacionālās atlases pusfināli notiks jau šo piektdien un sestdien - 8. un 9. februārī «Palladium» koncertzālē un tiešraidē būs skatāmi Latvijas Televīzijas (LTV) 1.kanālā. Katrā no tiem būs dzirdamas 12 dziesmas, informē LTV pašreklāmas redaktors Jānis Kalve.

Pirmajā pusfinālā ar dziesmu «Better than you» piedalīsies grupa «Pieneņu vīns», dziesmu «Give Me a Try» izpildīs mūziķis Ivo Grīsniņš-Grīslis, dziesmu «Good Woman» izpildīs mūziķis Dominiks Okolue, dziesmu «Higher and Higher» piedāvās dziedātāja Liene Cany, bet dziesmu «I Need a Hero» - Samanta Tīna.

Klausies visas eirodziesmas šeit

Tāpat pirmajā pusfinālā dziesmu «Love» izpildīs grupa «Headline», dziesmu «Love Responder» piedāvās Liene Matvejeva un Baiba Reine, dziesmu «Never let me go» izpildīs Olafs Bergmanis un «The Random People», kompozīciju «Sad Trumpet» izpildīs grupa «PeR», dziesmu «Tirpini» piedāvās dziedātāja Fox Lima jeb Alise Ketnere, savukārt dziesmu «Upside down» izpildīs dziedātāja Sabīne Berezina, bet «When You Are With Me» - dziedātāja Antra Stafecka.

Eirovīzijas nacionālās atlases otrajā pusfinālā ar dziesmu «Cold heart» uzstāsies dziedātāja Ieva Sutugova, dziesmu «Fool in Love» izpildīs dziedātāji Dāvids Kalandija un Dināra, dziesmu «Here I am» piedāvās dziedātāja Rūta Dūduma, dziesmu «Here we go» izpildīs grupa «PeR», bet dziesmu «Hey Hey!» - mūziķis Andris Kivičs.

Viesi

Kā «Dziesma 2013» pusfinālu koncertu viesi savu dalību jau ir apstiprinājuši grupa «Astro’n’out», «Triānas parks», «DaGamba» un Lara Bellerose no Beļģijas, «Tumsa», «Pulsa efekts», Rīgas Doma kora skolas koris, Anmary un citi. Nacionālās atlases fināla koncertā viesu statusā piedalīsies «Labvēlīgais tips», Ots Leplands no Igaunijas, «Melo M» un citi.

Nacionālās atlases fināls notiks 16.februārī Ventspils teātra namā «Jūras vārti». Visi koncertšovi notiks, klātesot skatītājiem, un biļetes uz tiem var iegādāties «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās.

2013.gada Eirovīzijas dziesmu konkursa starptautiskais fināls notiks Zviedrijas pilsētā Malmē. Pusfināli ir paredzēti 14. un 16. maijā, bet fināls - 18. maijā.

Komentāri (55)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu