No viesnīcas krītošs ledus gabals traumē suvenīru pārdevēju (4)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šodien Rīgā, Vaļņu ielā, no viesnīcas "Rīga" nokritis ledus gabals, kas traumējis vienu no suvenīru pārdevējām.

Trāpa pa plecu

Negadījums noticis ap plkst.12.

No jumta krītošais ledus gabals trāpījis sievietei pa plecu, taču viņa no neatliekamās medicīniskās palīdzības patlaban ir atteikusies un darbu neturpina.

Kā  pastāstīja aculiecinieki,

no viesnīcas "Rīga" jumta kritis paliels ledus gabals, kas atsities pret viesnīcas "Rīga" telpās iepriekš strādājošā kazino "Tobago" nelielo jumtiņu virs durvīm, bet pēc tam trāpījis suvenīru pārdevējai,

sabojājot arī vairākus dzintara un dziju izstrādājumus.

Kritis arī iepriekš

Pārējās tuvumā esošās suvenīru pārdevējas norādīja, ka arī iepriekšējā naktī no blakus esošā viesnīcas "Rīga" jumta nokritis ledus gabals, kas sabojājis vienu no apgaismes stabiem.

Cietusī pārdevēja patlaban nodarītos zaudējumus nemācēja pateikt.

Suvenīru ratiņu īpašnieks no komentāriem atteicās, vien norādīja, ka policiju uz notikuma vietu nesauks, taču aprēķinās zaudējumus un vērsīsies pie viesnīcas "Rīga" ar lūgumu izmaksāt kompensāciju.

Dažas suvenīru pārdevējas norādīja, ka ledus un sniegs no viesnīcas jumtiem netiekot tīrīts, taču "Rīgas" saimniecības daļas pārstāvis, kurš notikuma vietā vāca uz Vaļņu ielas sakritušos ledus gabalus, apgalvoja, ka jumts tīrīts pagājušās nedēļas trešdienā.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu