Izbeigti tiesu darbi pret Džonu Travoltu (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Pagājušā gada pavasarī aktieris Džons Travolta nonāca ievērojama skandāla vidū. Kruīza lainera darbinieks apsūdzēja Travoltu par seksuālu izmantošanu. Deviņus mēnešus pēc tiesu darbu sākšanas lieta beidzot izbeigta.

Fabians Sansi, kurš apgalvoja, ka Džons Travolta viņu apskāvis kakla masāžas procedūras laikā un piedāvājis pavadīt kopā nakti par samaksu, ir atsaucis apsūdzību. Ārzemju bulvārpreses pārstāvji pieļauj iespēju, ka Fabiana bankas konts ir ievērojami papildinājies, tomēr oficiālas informācijas par to nav.

Akteiris Džons Travolta ar sievu Kelliju Prestoni
Akteiris Džons Travolta ar sievu Kelliju Prestoni Foto: AP/Reuters/Scanpix

Tikmēr Džons Travolta ziņojis: «Lai gan tā ir taisnība, ka atrados uz lainera 2009. gada jūnijā, Sansi apgalvojums ir meli – viss, kas saistās ar it kā fizisko kontaktu ar mani, kā arī tas, ka esmu piedāvājis noslēgt finansiālu darījumu. Nekas tamlīdzīgs nav noticis, un Sansi apsūdzības ir safabricētas.»

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu