Elīnu Doļģi nomaina Aina Poiša (257)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakardien, 17. janvārī, bija pēdējā Elīnas Doļģes darba diena LNT raidījumā "Tautas balss". Turpmāk viņas vietā redzēsim ģimenes psihoterapeiti Ainu Poišu.

Elīna Doļģe LNT raidījumu "Tautas balss" vadīja trīs ar pusi gadus, un, kā pati uzsver, tas ir gana ilgs laiks, lai apspētu gan pieķerties saviem kolēģiem, gan pašam sirds darbam. Doļģe, ēterā atvadoties no raidījuma skatītājiem, nespēja valdīt arī aizkustinājuma asaras: "Par spīti asarām, es vēlos pateikties visiem skatītājiem... Nedomāju, ka atvadīties būs tik grūti... Paldies par šiem skaistajiem trīs gadiem!"

Elīna lēmumu pieņēmusi janvāra sākumā, konkrētu iemeslu viņa neatklāj, vien noslēpumaini bilst, ka gan vēl redzēsim viņu jaunā televīzijas projektā.

  "Saka jau, ka ik pēc 3-5 gadiem kaut kas dzīvē ir jāmaina, lai attīstītos. Tad nu laiks pienācis arī man... Esmu nolēmusi atsākt mācīties. Ir jādodas tālāk! Jādara vēl kas cits dzīvē!"

"Elīna ir nolēmusi doties jaunos izaicinājumos. Un viss LNT kolektīvs viņai vēl laimi un sasniegt vēlamo, kā arī ļoti novērtējam viņas darbu un sakām milzīgu paldies gar par raidījuma „Tautas balss” vadīšanu un veidošanu, gan par dažādu tiešraižu vadīšanu un daudziem citiem projektiem, uz kuriem Elīna ir strādājusi LNT," paldies Elīnai saka arī LNT kolektīvs.

Par Ainas nākšanu viņas vietā Elīna izsakās vien pozitīvi: "Man ir liels prieks, ka tieši Aina nāk manā vietā - tas ir liels ieguvums raidījumam!"

Kā jau minējām, turpmāk gaišmatainās, mūždien smaidīgās raidījuma vadītājas vietā līdzās Mārim Grigalim ik darbdienas vakaru redzēsim tautā iemīļoto psihoterapeiti Ainu Pošu. Kā atklāj Poiša, šis piedāvājums bija negaidīts, grēks bija to neizmantot:

"Tā jau saka - nekad nesaki "nekad"! Un esmu atpakaļ televīzijā!"

Aina ir priecīga, pievienojoties "Tautas balss" kolektīvam, un cer, ka spēs arī lieliski sastrādāties ar Māri Grigali. "Arī man ir bijusi  trīs gadus ilga pauze. Šobrīd bija jāpieņem izaicinājums arī man! Ir tāda rīme: lai varu redzēt, ko ļaudis dara, un lai varu dzirdēt, ko ļaudis runā. Šeit es varu būt kopā ar cilvēkiem ikdienā, viņu problēmas sajūtot. Tas ir kas cits, nekā sēdēt kabinetā un uzklausīt!"

Televīzijas skatītāji Ainu Poišu jau atceras no LNT sarunu šova "Aina".

Skaties arī pievienoto video!

Komentāri (257)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu