Video no Džilindžera «Oņegina» aizkadriem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

22.februārī Dailes teātrī notiks Kārļa Lāča, Jāņa Elsberga un Evitas Mamajas mūzikla Oņegins pirmizrāde. Piedāvājam ieskatu izrādes tapšanā.

Ciniska dendija aukstais prāts un jaunas meitenes mīlu alkstošā sirds savij mīlas intrigu, kas dzīvo cauri laikiem. Puškina varoņi steidzas dzīvot un steidzas just. Bet pāri visam jūtama dramatiska likteņa elpa, kas čukst, ka var jau būt par vēlu...

Un ko šajā stāstā darīt dzejniekam, ja viņa radītie varoņi vairs nepakļaujas ģēnija spalvai un sāk dzīvot paši savu dzīvi?

Režisors - Dž.Dž.Džilindžers

Komponists - Kārlis Lācis

Top mūzikls "Oņegins" from Dailes teatris on Vimeo.

Lomās

Artūrs Skrastiņš (Jevgeņijs Oņegins)
Intars Busulis (Aleksandrs Sergejevičs Puškins)
Ieva Segliņa (Tatjana)
Artis Robežnieks (Vladimirs Ļenskis)
Ilze Ķuzule-Skrastiņa (Olga)
Ērika Eglija (Zemfira, čigāniete)
Madara Kanele (Naīna)
Intars Rešetins (Jauneklis)
Valdis Liepiņš (Cienīgtēvs)
Dainis Gaidelis (Ļenska sekundants)
Lauris Dzelzītis (Aļeko)
Ilze Vazdika, Mirdza Martinsone, Lilita Ozoliņa, Akvelīna Līvmane, Indra Briķe, Lidija Pupure, Marīna Janaus, Esmeralda Ermale, Ligita Skujiņa, Sarmīte Rubule, Aija Dzērve, Inita Dzelme, Harijs Spanovskis, Jānis Paukštello, Juris Kalniņš, Juris Frinbergs, Aldis Siliņš (Balles viesi, tauta, Puškina poēmu varoņi).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu